OVO JE PRESUDILO

Kim Kardashian napokon progovorila o raspadu svog braka sa slavnim reperom

04.06.2021 u 15:22

Bionic
Reading

Prvi puta, otkako je javnost doznala da je braku Kim Kardashian i Kanye Westa došao kraj, jedna od najpopularnijih reality zvijezda današnjice progovorila je o svemu pred kamerama, i to za potrebe njezinog showa 'Keeping Up With the Kardashians'

Iako do sada o svemu nije željela pričati u javnosti, 40-godišnja reality zvijezda ogolila je svoju dušu pred kamerama i otkrila prave razloge koji su doveli do raspada njezinog braka s Kanye Westom. Kim Kardashian o svemu se raspričala tijekom obiteljskog izlega na jezero Tahoe, no sve će se tek sada vidjeti, budući da su sve snimile kamere njezinog reality showa 'Keeping Up With the Kardashians'.

A cijelu priču započela je njezina sestra Khloe Kardashian, ustvrdivši kako se Kim bori sa svime time iza kamere, što u konačnici dovodi do toga da se bori sa frustracijama, tugom i bijesom, zbog čega je ona smatrala da njezina sestra o svemu mora progovoriti javno i izbaciti sve iz sebe.

Navodno je njihovom prekidu kumovala i velika svađa uoči upravo tog obiteljskog odmora na jezero Tahoe, koja je Kim iznimno potresla. 'Jednostavno, ne mogu više ovako. Ne znam zašto dopuštam samoj sebi biti na istom mjestu gdje sam zapela prije nekoliko godina. On se svake godine seli u drugu državu, a ja se moram truditi držati nas na kupu i odgajati djecu. No, ne mogu reći, on je divan otac i napravio je nevjerojatan posao', otkrila je uplakana Kim Kardashian, na što se nadovezala njezina najstarija sestra Kourtney, rekavši joj kako će ako i krenu svatko svojim putem on i dalje biti dobar otac njihovo četvero djece.

  • +4
Kim Kardashian i Van Jones Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

'Jednostavno mislim da zaslužuje nekog tko će ga podupirati u svakom njegovom koraku i pratiti ga gdje on želi, pa makar to bila i selidba u Wyoming. Ja jednostavno ne mogu. Osjećam se kao promašaj. Ovo je moj treći brak i osjećam se kao gubitnik. Želim biti napokon sretna', dodala je Kim.

Khloe Kardashian potom je dodala kako njezina sestra želi sačuvati brak bez obzira na cijenu. No, čini se da ipak nije uspjela.