zahtjevi zvijezde

Kim Cattrall otkrila bez čega se nije htjela vratiti u seriju 'I tek tako'

29.06.2023 u 12:42

Bionic
Reading

Gostujući u srijedu u emisiji 'The View', Kim Cattrall otkrila je zašto je prešla preko vlastite riječi i kako su ju nagovorili da se ipak pojavi u seriji 'I tek tako'

U prvoj sezoni serije 'I tek tako' Samantha Jones nije bila dio ekipe, no druga nam donosi povratak mnogima omiljene junakinje. Glumica Kim Cattrall otvorila je dušu o osjećajima koje je proživljavala snimajući originalnu seriju 'Seks i grad' te pripadajuća dva filma, a zbog odnosa s trima kolegicama nije htjela sudjelovati u novom projektu. Ipak, obožavatelji su rekli svoje i na produkciji HBO-a bilo je ispuniti želju gledatelja i dovesti Samanthu.

U prvoj sezoni izostanak Samanthe riješen je njezinim preseljenjem u London, ali i zahlađenim odnosima s Carrie nakon što su prekinule suradnju. Na radost mnogih, dvije su prijateljice u zadnjoj epizodi razmijenile nekoliko poruka, a Cattrall je otkrila i što ju je natjeralo da se vrati svojoj najpoznatijoj ulozi, kojoj i danas duguje društveni status.

'Vrlo je zanimljivo dobiti poziv šefa HBO-a koji te pita što može učiniti i rekla sam: 'Hmm, pusti me da budem kreativna.' Jedna od tih stvari bila je vratiti Patriciju Field jer sam jednostavno mislila da ako se namjeravam vratiti, moram se vratiti s tim stilom Samanthe', ispričala je Cattrall, dodajući da rado surađuje s kostimografkinjom koja je zaslužna za kultne outfite u seriji.

Povratak Samanthe Jones gledatelji mogu očekivati tek u zadnjoj epizodi, kada se očekuje telefonski razgovor s Carrie.

Rekla je da ne želi više dijeliti set s tri kolegice, a ta želja joj je ispunjena, pa je svoju scenu snimila tako da nije srela nikog od kolega s kojima nije u dobrim odnosima.

  • +6
Kim Cattrall kao Samantha Jones Izvor: Profimedia / Autor: A3390 Kay Nietfeld / DPA / Profimedia