OKRŠAJ NA INSTAGRAMU

Kim Cattrall prozvala Sarah Jessicu Parker zbog dvoličnosti: 'Nisi moja obitelj, ni prijatelj'

12.02.2018 u 10:01

Bionic
Reading

Kako je na Instagramu otkrila Samantha iz serije 'Seks i grad', odnosno Kim Cattrall, potraga za njezinim nestalim bratom završena je tragično, a povodom njegove smrti bivša kolegica iz serije glumici je izrazila sućut. No Kim Cattrall njezinu je izjavu dočekala na nož te ju je javno prozvala

Za slučajnog promatrača bila bi to tek poruka prepuna suosjećanja i potpore dragom prijatelju koji prolazi kroz teške trenutke zbog iznenadne smrti bliske osobe, no za poznavatelje situacije između dviju holivudskih glumica to je malo drugačije.

Naime nakon što je Kim Cattrall putem društvenih mreža zamolila za pomoć u pronalasku brata, a potom i stavila tužnu obavijest kako je on pronađen mrtav, bivša kolegica iz serije 'Seks i grad' poslala joj je javnim putem izraz sućuti.

Sarah Jessica Parker je napisala: 'Draga Kim, šaljem ti puno ljubavi i iskrene sućuti zbog gubitka voljenog brata.' No to se ožalošćenoj Kim Cattrall nikako nije svidjelo, stoga je odlučila putem Instagrama izreći što misli o svemu u bijesnoj poruci.

'Moja mama me danas pitala kada će me ta dvolična Sarah Jessica Parker napokon ostaviti na miru? Tvoje neprestano javljanje bolan je podsjetnik na to koliko si bila i ostala okrutna. Želim biti jasna, ako već do sada nisam bila - nisi moja obitelj, niti si moj prijatelj, stoga ti ovim putem, posljednji put, poručujem: prestani koristiti našu tragediju kako bi povratila svoju reputaciju dobre djevojke!'

Iako se već odavno šuška o njihovoj netrpeljivosti, koja je eskalirala do toga da treći nastavak filma 'Seks i grad' neće biti snimljen, jer je Kim Cattrall odbacila bilo kakvu takvu mogućnost, tek je sada jasno vidljivo koliko je zapravo njihov odnos narušen.

  • +16
Seks i grad Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

I dok se u seriji sve činilo idilično, iza kamere i nije bilo tako. Ako je Sarah Jessica Parker osjećala netrpeljivost prema Cattrall, jednako su se prema njoj odnosile Cynthia Nixon i Kristin Davis. Snimanja, koja bi trajala i po 15 sati dnevno, prolazila su bez ikakvog kontakta s kolegicom, a ako su se neke scene snimale izvan grada, bile su smještene u različitim hotelima.

Stoga i ne čudi to da je, na kraju, Kim Cattrall tako reagirala na izraze sućuti osobe s kojom se već godinama ne podnosi.