DOSADILA JOJ KRATKA KOSA

Khloe Kardashian iznenada promijenila frizuru, a fanovi se pitaju što je još doradila na sebi da izgleda neprepoznatljivo

23.05.2020 u 22:06

Bionic
Reading

Slavna sestra Kardashian jedna je od onih koja vrlo često mijenja svoje izričaje. Ponekad je možemo vidjeti s kratkim bob frizurama, a brzo se njezino raspoloženje promijeni pa ugradi ekstenzije i nosi drugu kosu. Ovoga puta njezini fanovi ostali su u šoku kada su vidjeli kako izgleda

Bilo da je riječ o novom preplanulom tenu, izrazito vitkoj figuri, blistavom osmijehu, uskom licu, novoj frizuri i punijim obrvama, nešto je na Khloe Kardashian znatno drugačije, a nije trebalo dugo ni fanovima da to primijete.

Dok nagađaju što je na sebi estetskim zahvatima ovoga puta promijenila reality zvijezda, jedno je sigurno- od kratke bob frizure postala je preko noći žena s dugom kosom nove smeđe nijanse.

Iz potpuno plave krake frizure, transformirala se ponovno u brinetu kakve je prirodno. Tek poneki zlatni pramen dao je osvježavajući ton cijelom ovoj izgledu, a glow je postigla i proizvodima svoje starije sestre Kim koja je izbacila liniju make up-a za tijelo.

Mnogi su najviše ostali zadivljeni njezinom novom linijom, koju je za razliku od mnogih u karanteni očito dovela do savršenstva. Umjesto da pronalazi utjehu u hrani, Khloe je svakodnevno trenirala i pazila što jede.

Ovime je uspjela odbaciti šuškanja da je u drugom stanju te da očekuje dijete sa bivšim partnerom Tristanom Thomsonom.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

That face you make when _______

Objavu dijeli Khloé (@khloekardashian)