MATRIX 4

Keanu Reeves ne odvaja se od svoje djevojke ni na snimanju novog nastavka hit filma

25.02.2020 u 16:13

Bionic
Reading

Sa devet godina mlađom umjetnicom Alexandrom Grant, holivudski je glumac u vezi navodno već nekoliko godina, no tek se u studenom prošle godine s njom prvi puta i službeno pojavio u javnosti i to na gala večeri. Sve od tada svoju ljubav više ne kriju, a Alexandra mu je trenutno pratnja i na snimanju novog nastavka franšize 'Matrix' u San Franciscu

Paparazzi su na ulicama San Francisca snimili slavnog holivudskog glumca Keanu Reevesa, koji tamo snima novi, četvrti po redu nastavak iz franšize o 'Matrixu', a društvo mu u noćnim satima prati njegova djevojka, 46-godišnja Alexandra Grant.

Iako su navodno u vezi već godinama, službeno su prvo zajedničko pojavljivanje imali tek u studenom prošle godine, kada je s umjetnicom, čvrsto držeći je za ruku, stigao na gala večeru u Muzeju suvremenu umjetnosti u Los Angelesu.

Keanu Reeves i Alexandra Grant Izvor: Profimedia / Autor: Clint Brewer /Wagner az / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

'Sjećam se da mi je prije nekoliko godina Alexandra rekla da joj je Keanu Reeves dečko. Bila sam u šoku, nisam mogla vjerovati. Ja sam se najviše šokirala jer sam bila uvjerena da je lezbijka', izjavila je, kada se otkrila njihova veza, glumica Jennifer Tilly, inače Alexandrina poznanica.

Inače, Alexandra Grant umjetnica je i filantrop rođena u Ohiju, a umjetnošću se bavi otkako je 1994. diplomirala na fakultetu Swarthmore - povijest i umjetnost.