sve joj ide od ruke

Kći naše nogometne legende ima uspješnu glumačku karijeru, a odlična je i u kulinarstvu

02.05.2023 u 22:10

Bionic
Reading

Ivana Gudelj je stalna članica dramskog ansambla Hrvatskoga narodnog kazališta Osijek, magistrica glume i lutkarstva i starija kći čuvenog nogometnog asa Hajduka Ivana Gudelja. U slobodno vrijeme voli kuhati, što je naslijedila od pokojne majke Mirjane

Ivana Gudelj na Instagramu već dulje vrijeme osvaja pratitelje profilom 'Lapapanje', na kojem se mogu pronaći brzi i zdravi recepti za velike i male. Ondje u opisu poručuje - 'kuhanje je kao ljubav, ili se predaj ili ne ulazi u to'.

Priznaje da se se rado sjeti pokojne majke i njenog kuhanja. Znanje koje joj je ona prenijela ona će prenijeti na svoje kćeri Gretu i Noemi koje joj pomažu u kućanskim poslovima, ali i one imaju svoju mini kuhinju, u kojoj se obožavaju igrati restorana.

  • +4
Ivana Gudelj Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL

Njezin otac nogometna legenda Ivan Gudelj se, kaže, drži tradicionalne kužine. 'Rijetko kada će nešto probati, a sestra Đana voli i s njom imam zajednički jezik', ispričala je u razgovoru za In Magazin Nove TV.

Inače se trenutno sprema za novu ulogu Anđelije u predstavi 'Zakon Zagore'. Premijera će biti u njezinu rodnom Splitu, što je posebno veseli, budući da već desetak godina živi i radi u Osijeku. Priznala je da se može zamisliti i u televizijskim i voditeljskim vodama no da joj je najdraža uloga ona koju će igrati cijeli život, uloga majke. U budućnosti se, kazala je, vidi 'kao dobar čovjek, dobra majka, žena koja je odigrala što širi dijapazon uloga jer stvarno voli svoj posao'.