IVANA MIŠURA VLAOVIĆ

Supruga bivšeg Vatrenog rodila djevojčicu pa otkrila njezino ime

06.01.2023 u 17:50

Bionic
Reading

Na samom početku nove godine bivša Miss Universe, Ivana Mišura Vlaović, i njezin suprug, nogometna legenda Goran Vlaović, dočekali su svoje drugo dijete

'Rodila sam jučer, 5. siječnja, tako da smo beba i ja još uvijek u Petrovoj bolnici. Sve je prošlo u redu, rodila sam prirodnim putem kao i našu prvu kćer Vanu. Oporavak odlično prolazi, super se osjećam. Naša druga djevojčica se zove Kaja i svi je doma nestrpljivo čekaju', izjavila je ekskluzivno za Story.hr.

Inače, da Ivana Mišura Vlaović i bivši nogometaš Goran Vlaović čekaju svoje drugo dijete, doznalo se tek krajem studenog, gotovo na samom kraju trudnoće.

Ljubavna priča bivše Miss Universe i vatrenog počela je, barem za javnost, u studenom 2018. godine, kada se za njihovu vezu i doznalo, da bi tri godine kasnije, u veljači 2021. dobili svoje prvo zajedničko dijete, kćerkicu Vanu.

Tek nakon rođenja Vane, Ivana i Goran svoju su vezu i službeno ozakonili početkom rujna 2021. godine. Vlaović iz braka sa spisateljicom Milanom Vlaović ima sinove Stjepana i Marija te kćer Niku.

  • +6
Ivana Mišura Izvor: Cropix / Autor: Josip Moler / CROPIX