Nećete ga prepoznati

Evo kako je nogometna legenda izgledala u mladosti

27.06.2017 u 14:03

Bionic
Reading

Danas je modna ikona, brižan otac s predivnom obitelji i uspješnom suprugom. A ovako je proslavljeni engleski nogometaš David Beckham izgledao dok svijet još nije znao za njega

Umirovljeni nogometaš David Beckham, često koristi svoje društvene mreže kako bi svijetu pokazao koliko je sretnik i koliko voli svoju obitelj.

Ovoga puta tako je putem službenog Instagram profila dirljivim riječima zažalio svojoj majci Sandri Beckham rođendan. 'Sretan rođendan jednoj od najboljih mama i baka koje bi svatko poželio. Hvala što su uvijek bila osoba koja jesi. Volimo te i cijenimo sve što činiš za nas' napisao je ispod fotografije na kojoj su on i majka.

Opening day at the Dodgers baby ⚾️ 🇺🇸

Objavu dijeli David Beckham (@davidbeckham)

No ono što će vas iznenaditi je da je slika iz njegove rane mladosti pa je mnoge šokirao svojim tadašnjim izgledom koji se uvelike razlikuje od današnjeg.

U širokoj bijeloj košulji, točkastoj kravati i znatno drugačije frizure nego kakvu sada ima mnoge je obožavatelje nasmijao.

  • +5
David Beckham Izvor: Reuters / Autor: Reuters

Tijekom godina Beckham je mijenjao svoj stil i frizure pa ga pamtimo po raznim izdanjima, ali složit ćete se od kada se povukao iz nogometnog svijeta, izgleda bolje nego ikada. Možda to može zahvaliti i supruzi Vicotriji koja je također uvijek besprijekorna izgleda i koja pazi da cijela obitelj uvijek bude modno usklađena.

Anyone else excited about The Roses release tonight ?? Cannot wait 📀💿

Objavu dijeli David Beckham (@davidbeckham)