NEVJEROJATNA SLIČNOST

Kći Kurta Cobaina napunila je 30 godina; evo kako sada izgleda

24.08.2022 u 16:31

Bionic
Reading

Frances Bean Cobain rijetko je na društvenim mrežama. Proslava njezinog velikog dana bila je razlog da na Instagramu objavi nešto novo

U objavi na Instagramu u četvrtak, kći frontmena Nirvane, Frances Bean Cobain, napisala je: '‘30!!! Uspjela sam! Iskreno, 20-godišnja Frances nije bila sigurna da će se to dogoditi. U to vrijeme, unutarnji osjećaj dubokog prijezira prema sebi izazvan nesigurnošću, destruktivnim mehanizmima suočavanja sa stvarnošću i više traume nego što su moje tijelo i moj mozak mogli podnijeti, utjecali su na to kako vidim sebe i svijet; kroz leću ogorčenosti što u životu imam toliko kaosa i boli povezane s tugom koja se činila neizbježnom', napisala je i nastavila:

'Događaj u avionu koji me približio smrti je ironično događaj koji me katapultirao prema ovom iskustvu preživljavanja na čemu sam vrlo zahvalna. Drago mi je da sam dokazala da sam bila u krivu i pronašla način kako transformirati bol u znanje', priznaje umjetnica i model.

'Kako ulazim u ovo novo desetljeće nadam se da ću ostati mekana bez obzira na to koliko svijet bio tvrd, uživati ​​u sadašnjem trenutku s poštovanjem, obasipati ljude koje imam sreće voljeti s više uvažavanja nego što bi se riječima ikada moglo pokazati i nastaviti učiti, tako da moj rast nikada ne prestane. Sretna sam što sam ovdje i sretna sam što ste vi ovdje', poručila je na kraju Frances Bean Cobain koja je imala samo godinu dana kada je njezin otac 1994. godine izvršio samoubojstvo.

  • +2
Frances Bean Cobain Izvor: Profimedia / Autor: Roger / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Poznato je kako je imala problema s mentalnim zdravljem te da se borila sa zlouporabom droga. Prije nekoliko godina se odlučila izliječiti, a onda je na društvenim je mrežama ispričala svoju priču. Danas živi od autorskih prava svojeg oca. Dobiva 100 tisuća dolara mjesečno, a angažirala je profesionalni tim koji joj pomaže da nauči upravljati novcem.