NEUPITAN TALENT

Poput slavnog oca: Kći Kurta Cobaina zapjevala i sve oduševila

Frances Bean Cobain -

Frances Bean Cobain -

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Na 24. godišnjicu smrti legendarnog glazbenika, frontmena Nirvane Kurta Cobaina njegova kćer je odlučila pokazati koliko je talenta naslijedila od njega, ali i mame glazbenice, Courtney Love. Frances Bean Cobain sa svojim pratiteljima na Instagramu je podijelila videosnimku na kojoj pjeva, zbog koje bi njezin otac zasigurno bio ponosan

Definitivno izreka da jabuka ne pada daleko od stabla, stoji u slučaju frontmena Nirvane Kurta Cobaina i Courtney Love, i njihovoj kćeri, Frances Bean Cobain koja je definitivno naslijedila muzikalnost na svoje roditelje. U snimci koju je objavila pokazala da je iznimno pjevački talentirana te da ima zanimljivu boju glasa. To su joj potvrdili brojni pratitelji u svojim komentarima koji su je nahvalili.

Frances Bean Cobain i ranije je znala objavljivati svoje snimke a capella obrada 'The Middle' od Jimmy Eat Worlda i 'Hallelujah' Leonarda Cohena. 25-godišnjakinja je nedavno priznala da se borila s ovisnosti. Unatoč svemu izrasla je u pravu ljepoticu, na koju bi njezin tata itekako bio ponosan.

🌵🐲

A post shared by Frances Bean Cobain (@space_witch666) on

Merry Christmas Eve 👍

A post shared by Frances Bean Cobain (@space_witch666) on

  • +4
  • +1

Frances Bean Cobain

Izvor: Pixsell / Autor: N.N.