sve je popularnija

Kći bivšeg premijera Oreškovića podijelila fotografije u badiću, a pohvalila se i sestrinim uspjehom

13.07.2023 u 14:20

Bionic
Reading

Pjevačica u usponu i studentica psihologije, kći bivšeg premijera Tihomira Oreškovića hrvatskoj je javnosti postala poznata po svoja dva nastupa na Dori. Osim glasom privukla je pozornost i atraktivnim izgledom. Na Instagramu od tada skuplja sve više pratitelja

Ella Katherine Orešković puno toga ide od ruke - talentirana je, ambiciozna i ima sjajnu podršku svojih roditelja oca Tihomira i majke Sanje. Studira psihologiju u Španjolskoj, a gradi i pjevačku karijeru.

'Želim raditi na sebi i izgraditi svoje ime. Želim svojim pjesmama pozitivno utjecati na ljude i, naravno, izmamiti im osmijeh na lice', rekla je jednom od svojih intervjua. Rođena je u Kanadi, a posvetila se obrazovanju na drugom području jer smatra da je teško ostvariti uspješnu glazbenu karijeru.

  • +5
Ella Orešković Izvor: Cropix / Autor: Matija Djanjesic / CROPIX

Pažnju privlači i objavama na Instagramu. Tako je u najnovijoj objavi pokazala kako izgleda jedan od njezinih dana provedenih na moru u Dalmaciji, ali i sebe kako pozira u kupaćem kostimu.

Osim toga, Ella je pokazala i koliko je ponosna na svoju sestru Emmu koja je, kako je opisala postala magistar kirurgije i intervencijskih znanosti. Inače, Emma je završila studij na zagrebačkom Medicinskom fakultetu.

Podsjetimo, osim dviju kćeri, Tihomir i Sanja Orešković imaju i dva sina - Jakova i Filipa.

Najljepše plaže u Hrvatskoj Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell; montaža Neven Bučević