NA ODMORU U MEKSIKU

Kćeri uspjela ostaviti u drugom planu: Supruga Sylvestera Stallonea zablistala u bikiniju

26.09.2020 u 11:11

Bionic
Reading

Nakon što su ranije ovog rujna ostale bez bake, slavne astrologinje Jackie Stallone koja je preminula u 98. godini života, nasljednice holivudske ikone Sylvestera Stallonea sa svojom majkom, 52- godišnjom Jennifer Flavin zaputile su se u Meksiko gdje nisu prošle nezapaženo objektivima dežurnih paparazzo fotografa

U odsustvu oca i supruga, Sylvestera Stalloea pogođenog odlaskom majke, njegova ženska strana obitelji odlučila se počastiti odmorom na popularnoj meksičkoj destinaciji – Tulumu.

Najmlađa Stalloneova kćer Scarlet odlučila je ostati u iznajmljenoj vili, dok su njezine sestre, Sistine i Sophia Stallone u društvu majke, bivše manekenke Jennifer Flavin, odlučile uživati na plaži.

  • +6
Jennifer Flavin s kćerima u Meksiku Izvor: Profimedia / Autor: NGRE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Iako se s karijerom manekenke davno oprostila, 52- godišnja supruga holivudske zvijezde i danas se može pohvaliti besprijekornom linijom kojom je u bikiniju na odmoru u Meksiku svoje kćeri, 24- godišnju Sophiju i 22- godišnju Sistine, uspjela ostaviti u drugom planu.

Sa 73- godišnjom zvijezdom filmova 'Rocky' i 'Rambo', Flavin je u svibnju proslavila 23. godišnjicu braka uz objavu zajedničke fotografije na Instagramu.

Par se upoznao i započeo vezu 1988. godine, no sve je završilo 1994. Tada je Jennifer doznala za njegovu vezu s manekenkom Janice Dickinson, a Stallone je prekinuo vezu s njom i to preko pisma. Na čak šest stranica detaljno je opisao i objasnio zašto je ostavlja nakon pet godina veze, a vezu su obnovili 1995. godine da bi godinu dana kasnije postali roditelji kćeri Sophije, a vezu ozakonili brakom 1997. godine u Londonu.

  • +3
Sylvester Stallone i Jennifer Flavin Izvor: Profimedia / Autor: Featureflash Film Archive / Alamy / Alamy / Profimedia