RAJ NA ZEMLJI

Pogledajte u kakvoj raskoši živi slavni Rocky, glumac Sylvester Stallone

21.05.2020 u 10:10

Bionic
Reading

Zvijezda filmskih serijala o Rockyju i Rambu, Sylvester Stallone, punih 10 godina vlasnik je luksuzne vile u La Quinti, u blizini Palm Springsa, no sada je svoj dom odlučio prodati, a novi će vlasnik za njega morati izdvojiti 23,2 milijuna kuna

Holivudska zvijezda Sylvester Stallone u jeku pandemije koronavirusa odlučio se na prodaju svoje luksuzne vile u strogo čuvanom elitnom naselju Madison Club, u La Quinti, u Kaliforniji. Raskošna vila veličine 454 kvadratnih metara sastoji se od četiri spavaće sobe, pet kupaonica, prostranog dnevnog boravka, blagovaonice i kuhinje.

Slavni Rocky i njegova supruga Jennifer Flavin svoju su luksuznu kuću odlučili staviti u prodaju za 23,2 milijuna kuna, što je dobra prilika, ako usporedimo cijene nekretnina drugih slavnih ličnosti.

Prostrana vila s popločanim prilazom, koju je holivudski glumac kupio prije 10 godina za 31 milijun kuna, sa stražnje strane ima i veliko dvorište s bazenom, drvećem i umjetnim slapovima u koje je moguće izaći kroz staklena vrata iz nekoliko prostorija za druženje poput blagovaonice i dnevnog boravka.

  • +23
Dom Sylvestera Stallonea Izvor: Profimedia / Autor: MLS / Planet / Profimedia