'BIT ĆE DIVLJE'

Kate Hudson objavila golišave fotografije, a reakcija njezinog brata je urnebesna

31.05.2023 u 11:50

Bionic
Reading

Slavna holivudska glumica se našalila i upozorila starijeg brata da je 'prestane pratiti' na Instagramu nakon što je podijelila nekoliko prizora nastalih pored bazena

Kate Hudson nismo navikli gledati u razgolićenom izdanju, no mnoge je iznenadila na koji način je 'proslavila' početak ljeta.

Atraktivna 44-godišnjakinja pokazala je slike svog doma, suncokreta i preslatkog psa, no nešto više od toga bilo je u središtu pozornosti njezinih pratitelja. Pozirala je u toplesu, grudi pokrivši s knjigom, ali i u tangama te pokazala zavidnu figuru i isklesane mišiće. Najviše je i ovog puta bio iznenađen njezin dvije godine stariji brat Oliver Hudson.

Oliverova reakcija isticala se od ostalih dok je sestri šaljivo poručio: 'Isuse, ne Kate!' te je jasno dao do znanja da 'ne odobrava' ovakav potez.

Kate je odmah odgovorila na njegovu urnebesnu reakciju podijelivši emoji s nasmijanim licem uz 'upozorenje': 'Ljeto je tek počelo, Olivere... bit će divlje. Trebao bi me prestati pratiti.' I prošle godine je komentirao njezinu fotografiju u toplesu, na sličan način.

Inače, Kate i Oliver su djeca glumice Goldie Hawn i često su pričali o svojoj bliskoj vezi koja se razvila tijekom njihova djetinjstva.

  • +4
Kate Hudson Izvor: EPA / Autor: CAROLINE BREHMAN

Kroz brojne životne situacije prolaze zajedno. Obično skupa provode godišnje odmore sa svojim mališanima koji se također rado druže. Njihova se veza se produbila nakon stvaranja njihovog podcasta Sibling Revelry. Oliver je prije dvije godine za People podijelio i neka sjećanja iz djetinjstva, o stvarima koje su njemu i njegovoj sestri pomogle da se danas osjećaju ugodno u vlastitoj koži: 'To dolazi od odrastanja u vrlo otvorenoj obitelji. Golotinja za nas nikada nije bila tabu. Svi smo rođeni goli. Čak i sada kad imamo djecu, samo smo goli ljudi. To je jednostavno tako'.

DOZA SEKSEPILA

Kate Hudson u glamuroznom grudnjaku sve je bacila u drugi plan

Pogledaj galeriju