biti slavan

Kate Hudson o negativnim komentarima: 'Govore ti da si premršava, da si predebela...'

30.03.2023 u 13:13

Bionic
Reading

Glumica se u podcastu prisjetila početaka svoje karijere i kako se nosila s negativnim komentarima. Otkrila je kako se morala razviti obrambeni mehanizam kako negativnost ne bi uništavala njezina razmišljanja i samopouzdanje

Tijekom pojavljivanja u podcastu 'Let's Talk Off Camera with Kelly Ripa', glumica Kate Hudson se osvrnula na početke svoje karijere, razdoblje kada je tek krenula privlačiti medijsku pozornost. Iako nije ništa novo da javnost zna biti okrutna prema mladim djevojkama koje ulaze u svijet showbizz-a, glumica je ispričala kako su izgledali njezini početci i priznala je li joj teško padalo slušati negativne komentare o sebi.

'Kad sam postala stvarno slavna, bilo je toliko laži o meni. Bilo je tako čudno jer sam osjećala takvu nepravdu, kao da je ovo nepravedno', započela je glumica govoreći o svom iskustvu. Osvrnula se i na zloću prema ženama te narušavanje njihova samopouzdanja. Body-shaming ozbiljan je pojam posramljivanja tijela da su premršava ili predebela, a sa sličnim komentarima susrela se i Hudson.

Ranije ovog mjeseca Hudson se prisjetila kako su je kritičari posramili nakon što je nosila haljinu Stelle McCartney na dodjeli Oscara 2001. godine svrstavši ju među najlošije odjevene na crvenom tepihu.

@thekatehudson #greenscreen I still love this dress! @Stella McCartney 💎❤️💎 Should we try a redo at some point?? #oscars #almostfamous ♬ Nuthin But A G'Thang - Snoop Dogg & Dr. Dre

Nedavno je glumica priznala i kako žali za ulogom u filmu 'Moulin Rouge' koju je dobila Nicole Kidman, a Hudson je kao razlog tomu navela prijateljstvo Kidman s režiserom i producentom Bazom Luhrmannom. Premda je Hudson bila mlađa te je uloga pisana za nekoga njezinih godina, ipak je na kraju pripala iskusnijoj Kidman.

'Jako sam željela tu ulogu, napisanu za 19-godišnjakinju. No kad sam već bila u procesu audicija, pojavila se Nicole, koja je bila bliska s Bazom, i rekla da ona želi ulogu. Svima je bilo jasno da će je dobiti. To me jako pogodilo', priznala je nedavno.

Zvijezda je ispričala i kako je status slavne osobe utjecao i na njezin ljubavni život.

'Nisam mogla razgovarati s muškarcem, a da nisam s njim u vezi. Nisam mogla sjesti i nekoga pozdraviti', rekla je glumica ispričavši da je ubrzo morala smisliti obrambeni mehanizam jer su negativne priče o njoj kružile svijetom, no bez pokrića. Ipak glumica je nedavno rekla da sa starenjem naučiš puno o ljubavi, iako ona voli ljubav i odmah uskače u ljubav.

  • +9
Kate Hudson Izvor: Profimedia / Autor: Ron Wolfson, 2008, All Rights Reserved / Everett / Profimedia