obožava naše nogometaše

Kate Beckinsale razočarana je nakon sinoćnjeg poraza Vatrenih: 'Odustajem od svega vezanog uz nogomet'

14.12.2022 u 20:08

Bionic
Reading

Naša reprezentacija je u polufinalu Svjetskog prvenstva u Kataru izgubila od argentinske. Sada ih očekuje borba za treće mjesto, za koje će igrati u subotu protiv poraženog iz ogleda Francuske i Maroka. Britanska glumica koja već neko vrijeme boravi zbog snimanja filma 'Canary Black' očito je pratila utakmicu naše momčadi

Slavna Kate Beckinsale po svemu sudeći potpuno se udomaćila u Zagrebu, ali i po navijačkom 'stanju svijesti' nacije. Gledala je sve dosadašnje nastupe Vatrenih, a prije koji dan na Instagramu je objavila fotografiju božićnog drvca okićenog ekipom s filmskog seta na kojem su se među ostalim našle i fotografije Luke Modrića i Dominika Livakovića.

Na društvenim je mrežama redovito željela sreću našim nogometnim reprezentativcima, a nakon sinoćnjeg poraza Vatrenih javila se i objavila zanimljivi video koji nema veze s niti jednom utakmicom sa Svjetskog prvenstva. 'Sada kada su i Engleska i Hrvatska vani, odustajem od svega vezanog uz nogomet, osim od pokušaja da razumijem ovaj manevar', napisala je glumica.

Uz taj status zakačila je i zabavni video nastao prije nekoliko godina a na kojemu škotski reprezentatiac Grant Hanley izvodi čudnu 'gestu' nad suigračem Kennyjem McLeanom. Neki nagađaju da je taj video tek sada vidjela, a drugi da je to njezin komentar na temu sinoćnje utakmice i da je razočarana porazom naših igrača.

  • +19
Kate Beckinsale na snimanju noćnih scena u Zagrebu Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac