UŽIVA NA NAJJAČE

Najbolja reklama je besplatna reklama: Kate Beckinsale i dalje radi na turističkoj promociji Zagreba, a ovoga puta javila se s Adventa

12.12.2022 u 12:31

Bionic
Reading

Da joj se sviđa u Zagrebu jasno je kao dan kada samo bacite oko na Instagram profil slavne holivudske glumice Kate Beckinsale. Nakon što je s našom ekipom odgledala utakmicu, zbog koje je 'postala Hrvatica' Kate Beckinsalović, glumica je 'skoknula' do Adventa i dobro se provela

Iako su u Hrvatskoj do sada boravile mnoge svjetske zvijezde, čini se kako će svi itekako dobro upamtiti boravak Kate Beckinsale u Zagrebu, gdje trenutno snima svoj najnoviji film 'Canary Black'.

Zahvaljujući svom Instagram profilu, holivudska glumica radi najbolju promociju za Hrvatsku i njezin turizam, i to - besplatnu.

Kate Beckinsale toliko je oduševljena našom zemljom da to više ni ne krije, a tko zna kako bi bilo da je došla u ljetnim mjesecima, pa da su je poveli na našu obalu.

Bilo kako bilo, trenutno je u Zagrebu, gdje je prošli tjedan zdušno navijala za hrvatsku nogometnu reprezentaciju te poslala u svijet 'razglednicu slavlja', objavivši video u kojem se vidi kako Hrvati slave na glavnom zagrebačkom Trgu pobjedu Vatrenih na Svjetskom nogometnom prvenstvu.

Koliko joj se svidjela naša zemlja govori i da je samu sebe prozvala - Kate Beckinsalović.

  • +19
Kate Beckinsale na snimanju noćnih scena u Zagrebu Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac

A jučer je pauzu od snimanja iskoristila kako bi s prijateljicom i četveronožnim ljubimcem 'skoknula' do zagrebačkog Adventa, koji joj se, po svemu sudeći, svidio, dok se psiću najviše svidjela - kobasica.