nasmijala mnoge

Karmela Vukov Colić pozirala u kućnom izdanju i priznala: 'Puno mi stvari ide od ruke, no krečenje nije jedna od njih'

17.01.2022 u 12:35

Bionic
Reading

Poznato je to da jedna od najomiljenijih radijskih i televizijskih voditeljica ima zlatne ruke te da je u mnogim područjima 'doma' - šiva, renovira namještaj, kuha, piše knjige, vodi emisije, radi kao turistički vodič, glumi, pjeva. U duhovitoj objavi na društvenoj mreži Karmela Vukov Colić priznala je da postoji nešto u čemu se ne snalazi najbolje

Viš puta se moglo svjedočiti o raznim rukotvorinama naše poznate voditeljice. Većinu toga objavljuje na svom blogu 'Ciao Karmela', a i na društvenim mrežama može se vidjeti što sve stvara Karmela Vukov Colić.

'Puno mi stvari ide od ruke - krečenje nije jedna od njih. Mogu čistiti, vući namještaj, lijepiti trake, miješati boju, sve je super dok se držim dalje od zidova. Hvala Bogu na muškarcu u kući!' našalila se pored fotografije na kojoj je se može vidjeti u sportskom izdanju te s valjkom za krećenje i psićem.

'Lijepo je vidjeti sliku normalnog života', 'Nije to, gospođo, problem nikakav. Vjerujem ja da vi to možete. Gdje ne može valjkom, tu četkom', 'Svaka čast, kapa do poda', 'Nema toga što žena ne može', pisali su Karmeli njezini pratitelji.

  • +2
Karmela Vukov Colić Izvor: Cropix / Autor: Biljana Blivajs / CROPIX