bez stresa

Karmela Vukov Colić o božićnim darovima i blagdanima: 'Ne gužvam se po trgovačkim centrima, ne ostavljam gomilu novca, ne hvata me panika'

22.12.2021 u 06:39

Bionic
Reading

Reklame na TV-u već su nam tjednima sugerirale da stiže mnogima najljepši mjesec u godini - prosinac. Ukrašene ulice i izlozi, pjesma i veselje nešto su što ni pandemija koronavirusa, koja 'kvari' već druge božićne i novogodišnje blagdane, ne može baciti u drugi plan. Kupovina je ove godine počela već odavno, jedan od razloga pretpostavke su da će vladati nestašica krajem prosinca, ali mnogi vole kupnju u zadnji tren. Mnogima omiljena voditeljica s time nema problema

'Moj je prosinac bez stresa. Ne gužvam se po trgovačkim centrima, ne ostavljam gomilu novca, ne hvata me panika… Već godinama božićne poklone počinjem kupovati u kolovozu', priznala je u svojoj objavi na društvenim mrežama Karmela Vukov Colić.

'Tako mogu kupiti svakoj osobi baš ono što mi je najbolje za nju ili me baš na nju podsjetilo, ne opteretiti kućni budžet (jer ne plaćam sve odjednom), neke stvari naručiti i online i ne brinuti se hoće li stići na vrijeme, provesti prosinac u druženjima i minglanjima, a ne u ludoj kupovini. Sad mi samo preostaje sve darove lijepo upakirati. I, voila, ja sam za Božić spremna!' na kraju je napisala mnogima omiljena voditeljica.

Karmela je ove godine unatoč pandemiji nalazila vremena na svoje gušte i putovanja, a izbacila je nedavno i drugu knjigu, kuharicu 'Kuhinja sv. Hildegarde za svaki dan'. Kako je izjavila, bio je to logičan nastavak njezine uspješne trogodišnje suradnje s Laudato TV-om. Dogovorili su svojevrsnu koprodukciju kratkih 5-minutnih recepata snimljenih prema napucima svete Hildegarde, a kako je i njezin blog Ciao Karmela iznjedrio puno recepata, bilo je prirodno da naprave i ukoričeno izdanje pa je tako nastala kuharica 'Kuhinja svete Hildegarde za svaki dan'.

  • +3
Karmela Vukov Colić Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL