sama svoj majstor

Karmela Vukov Colić ima novu frizuru: Šiške si je odrezala - sama, a vi procijenite koliko je bila uspješna

11.01.2022 u 11:16

Bionic
Reading

Prema riječima slavnih frizerskih stilista, 2022. godina bit će u znaku prirodnih tekstura, 'neurednih' frizura i - šiški. One su godinama bile out, no u posljednje vrijeme šiške su postale vrlo popularne i sve se više žena odlučuje napraviti rez. Mnogima omiljena voditeljica pokazala je kako izgledaju njezine

Karmela Vukov Colić jedna je od onih žena koja je početak godine obilježila promjenom, točnije novim izgledom kose. Još donedavno furala je frizuru s duljim šiškama 'sa strane' i otvorenim čelom, a sad je napravila nešto što ju je baš pomladilo.

'Kad sam šišaš šiške (škaricama za nokte)', našalila se voditeljica i autorica bloga Ciao, Karmela te u novije vrijeme i glumica i autorica dviju kuharica. Karmela sada 'fura' guste šiške i dječačku frizuru koja joj, složit će se mnogi, savršeno pristaje.

Karmela je poznata po svojim poludugim i kratkim frizurama koje joj savršeno pristaju. Premda voditeljicu više ne gledamo na malim ekranima, svojim posljednjim angažmanom u mjuzikli 'Menopauza' te novijom predstavom 'Ljubav, gubici i moda' oduševila je gledatelje.

  • +2
Karmela Vukov Colić Izvor: Cropix / Autor: Biljana Blivajs / CROPIX