sretan dan

Karmela Vukov Colić obznanila veliku vijest: Udala se njezina kći

17.02.2024 u 20:27

Bionic
Reading

Jedna od najuspješnijih domaćih voditeljica, velika ljubiteljica putovanja, vrsna kuharica, glumica i direktorica Turističke zajednice Dugo Selo otkrila je na društvenim mrežama da je njezina mezimica Rea izgovorila sudbonosno 'da'

Karmela Vukov Colić nedavno je najavila da joj se 31-godišnja kći udaje, a veliki događaj se odvio prošlog vikenda.

Tada je Rein tata, Igor Vrandečić podijelio fotografiju na Facebooku uz nježna opis: 'Eto suze u oku!' Ponosni tata zagrlio je svoju mezimicu odjevenu u vjenčanicu ukrašenu izvezenim bijelim cvjetićima preko koje je odjenula bijelu pelerinu od umjetnog krzna.

Rea je u rujnu 2023. diplomirala psihologiju na Hrvatskom katoličkom sveučilištu, a naslov rada bio je 'Provjera osjetljivosti Trijažnog instrumenta za procjenu ličnosti u razlikovanju profila nekih kliničkih skupina'. Njezini roditelji i tada su bili presretni i nisu skrivali ponos.

Karmela i Igor su ostali u dobrim odnosima. Podsjetimo, osim Ree, Karmela ima i sina Nou, kojeg je rodila 2008. godine, a dobila ga je s nogometnim trenerom Tomislavom Ivkovićem. Za svoju djecu je svojedobrno ispričala da su 'dobri ljudi - samostalni i brižni, osjetljivi na potrebe drugih'.

POZDRAV BABLJEM LJETU

Poznato lice s malih ekrana: Karmela Vukov Colić uživala na subotnjoj špici

Pogledaj galeriju