TOM PELPHREY

Kaley Cuoco nakon razvoda ponovno ljubi, ovoga puta dobro nam znano televizijsko lice

04.05.2022 u 13:43

Bionic
Reading

Nakon što je u rujnu, nakon tri godine braka, podnijela papire za razvod od Karla Cooka, glumica Kaley Cuoco ponovno je pronašla ljubav. Ovoga joj je puta srce osvojio glumac Tom Pelphrey, televizijskim gledateljima poznat po ulozi u seriji 'Ozark', a sve su potvrdili službeno - na društvenim mrežama

Mnogi su ostali bez riječi kada su jučer na Instagram profilima Kaley Cuoco i Tom Pelphrey potvrdili ono o čemu se šuška već neko vrijeme - da su njih dvoje u vezi. Nakon što je prije pola godine podnijela papire za razvod od Karla Cooka, zvijezda serija 'Teorija velikog praska' i 'Stjuardesa', nije krila da i dalje vjeruje u pravu ljubav.

Niz fotografija snimljenih na romantičnom bijegu iz grada i od svih obaveza dokaz su nove holivudske veze, a 36-godišnja Kaley Cuoco na polaroidima nije mogla sakriti osmijeh s lica, koji joj je vratio tri godine stariji kolega. Pelphrey je mnogima poznat po ulozi u hit seriji 'Ozark'

Sve ovo pojavilo se na društvenim mrežama nakon što je Kaley dala veliki intervju za magazin Glamour, gdje je jasno i glasno progovorila o svom privatnom životu.

'Voljela bih imati dugu vezu ili partnerstvo, no nikada više ne želim brak. Definitivno ne. Možete to staviti na naslovnicu', ustvrdila je u Glamouru, čiju naslovnicu za travanj i krasi.

  • +29
Kaley Cuoco Izvor: Profimedia / Autor: CBS / Planet / Profimedia