NA SETU 'STJUARDESE'

Penny iz 'Teorije velikog praska' prisjetila se snimanja sa Sharon Stone: 'Bila sam šokirana i tekle su mi suze niz lice'

19.04.2022 u 20:59

Bionic
Reading

Kaley Cuoco, koja je za svoju ulogu u seriji 'Stjuardesa' ('The Flight Attendant') dobila samo brojne pohvale, prisjetila se situacije na setu hvaljene serije

Kaley Cuoco je gostujući kod Jimmyja Kimmela, ispričala da ju je slavna Sharon Stone, koja u seriji glumi njezinu majku čak tri puta ošamarila na setu bez upozorenja.

Cuoco (36) koja se proslavila ulogom Penny u 'Teoriji velikog praska', prisjetila vrlo intenzivnog trenutka na snimanju hit serije zbog čega se rasplakala.

Kaley je rekla: 'Prije nego što smo započeli snimati scenu, Sharon (64) je sjela pored mene i rekla: Hej, što misliš o tome da te dotaknem u toj sceni?'. 'Rekla sam: 'Što god želiš napraviti, ti si Sharon Stone'.

  • +5
Sharon Stone Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Sharon je na kraju u jednom trenutku improvizirala šamar tijekom te scene.

Kaley je rekla da je Sharon rekla svoj tekst kako je i bilo planirano prije nego što je zgrabila njeno lice. 'Onda me je udarila... Bilo je tako stvarno. Prije svega, reakcija je bila zbilja stvarna koliko ste je mogli dobiti. 'Tekle su mi suze i doslovno sam se tresla i 'Rez'. Nitko se ne miče. Nitko ništa nije govorio. Nisu bili sigurni jesmo li se nas dvije tako dogovorile', rekla Kaley kojoj se Sharon kasnije ispričala i rekla joj da je voli, inzistirajući da je šamar 'baš bio prikladan za scenu'.

Producenti su predložili da Sharon kažu da imaju sve snimljeno, ali Kaley je predložila da pokušaju još jednom. Njezin tim pridružio joj se vani dok se držala za lice i predložili joj da nešto kaže, ali Kaley je bila odlučna da je Sharon neće ošamariti još jednom, šaleći se da 'nema šanse'. No Kaley je na kraju zbilja ri puta dobila šamar...'Bilo je suludo, ali to jedna od najboljih stvari koje sam ikad doživjela na snimanju', rekla je glumica koja je poslije morala staviti led na lice.

Inače, kako je ranije najavljeno, druga sezona hvaljene serije 'Stjuardesa' na HBO Maxu debitirat će 21. travnja.