napokon skupa

Kakve ljepotice: Lejla Filipović objavila rijetku fotografiju sa sestrom

21.02.2023 u 21:11

Bionic
Reading

Supruga glumca i voditelja Tarika Filipovića otputovala je u Dubrovnik te uživa u druženju s članovima obitelji. Bivša hrvatska misica na Instagramu je pokazala više fotografija snimljenih u rodnom gradu

Lejla Filipović je vrlo bliska s obitelji, sestrama i majkom Fehmom Šehović, što nerijetko ističe. Jednoj od sestara, Dženani, rođendan je pa joj je bivša misica posvetila objavu u sklopu priča na Instagramu. 'Sretan rođendan, sekice', poručila je uz fotografiju na kojoj poziraju sretne i zagrljene.

Istu je fotografiju objavila i ranije. Uz to, Dubrovkinja se pohvalila s nekoliko prizora nastalih tijekom đira rodnim gradom, točnije na jednoj od najljepših šetnica u uvali Lapad. Pozirala je i s majkom, a na svakoj izgleda fantastično.

Danas živi idiličnim obiteljskim životom sa svojim Tarikom i njihovim sinovima, međutim u djetinjstvu Lejli nije bilo lako. Naime njoj i njenim sestrama je preminuo otac u djetinjstvu i svu brigu o njima je preuzela majka Fehma Šehović. 'Imamo divan odnos pun poštovanja, bez svađa i povišenih tonova. Jako smo vezane jedna za drugu i imamo posebnu vezu s majkom', istaknula je Lejla prije nekoliko godina.

  • +4
Lejla Filipović Izvor: Pixsell / Autor: Slaven Branislav Babic/PIXSELL