i tek tako...

Kakve avanture očekuju Carrie Bradshaw u novoj sezoni? Nakon što se oprostila od Face, vraća se mnogima omiljeni bivši dečko Aiden

11.11.2022 u 09:42

Bionic
Reading

Fanove je jako razveselila vijest da se nastavci omiljene serije 'Seks i grad' polako snimaju, a fotografije sa seta bude zanimanje za novim avanturama koje će biti stavljene pred junakinje. Mnoge je usrećila vijest da su nove junakinje poput Che postale dio stalne postave serije, a ovih dana posebno je odjeknula vijest da produkcija vraća omiljenog Aidena

U danima jesenskog sivila i hladnog vremena, kada su samo rijetki dovoljno entuzijastični da kauče zamijene barskim stolicama, ljubitelji serije 'Seks i grad' imaju se čemu veseliti. Još uvijek se ne zna točan datum izlaska novih epizoda, ali fotografije sa snimanja daju naslutiti da obožavatelji kostimografije popularne serije neće ostati razočarani.

HBO obećava da će druga sezona 'I tek tako' imati isti štih kao i 'Seks i grad'. Iako mnogima najdraža Samanthe Jones još uvijek odbija vratiti se kolegicama, a popularni Mr. Big tragično je napustio svoju ulogu u seriji, iz produkcije najavljuju sezonu sretnih trenutaka.

'Ovo je vrlo radosna sezona i mislim da na neki način djeluje kao kultne epizode 'Seks i grad'', rekla je voditeljica HBO-a.

Još uvijek je nepoznato kroz koje izazove će naše junakinje prolaziti, no praćenje problema s kojima se susreću u svojim 50-ima svakako je zanimljivo za gledati i uspoređivati s epizodama koje mnogi obožavatelji znaju napamet.

Zvijezde serije Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon i Kristin Davis ponovno tumače svoje uloge Carrie, Mirande i Charlotte, zajedno sa Saritom Choudhury, Nicole Ari Parker i Karen Pittman koje su promaknute u stalnu postavu serije.

Ipak, obožavatelji luduju jer su konačno potvrđena šuškanja o povratku mnogima omiljenog bivšeg zaručnika – Aidena!

Publika kultne serije često se dijeli u dva klana: klan Faca i klan Aiden. Seksi stolar sa ljupkim psom i osmijehom od kojeg vam klecaju koljena bio je prava utjeha za glavnu junakinju kojoj je John James Preston više puta razbio sliku romantične ljubavi. Osim toga, Aiden nije imao sumnje u ljubav prema njoj, ali ona je ipak odabrala markantnog Facu.

Kojem god klanu da pripadate, sigurno vas zanima kako će se dobrodušni lik Aidena uklopiti u svakodnevicu najpopularnije 'single djevojke'.

skinula zaštitni znak

Modni odabir na kakav nismo naviknuli: Carrie Bradshaw jesi li to ti?

Pogledaj galeriju