'I TEK TAKO...'

Vraćaju se naše junakinje iz 'Seksa i grada', a nova Carriena torba nosi posebno značenje

06.10.2022 u 23:45

Bionic
Reading

Obožavatelji 'Seksa i grada' s velikim zanimanjem iščekuju novu sezonu HBO-ove serije koja je podigla puno medijske prašine, a omiljena glumačka ekipa vratila se na set serije 'I tek tako...' koja se snima na lokacijama u New Yorku

Sarah Jessica Parker koja u seriji 'I tek tako...' glumi Carrie Bradshaw postavila je na svoj Instagram profil znakovitu objavu koja otkriva ponešto o novoj sezoni koju fanovi željno iščekuju.

'Prvi eksterijer. Ulice NY. X, SJ', napisala je Parker, najavljujući da je snimanje započelo.

Na fotografiji vidimo stilisticu u prikolici glumice na setu kako joj popravlja rub kombinezona koji nosi na Bradshaw način, sa Diorovim štiklama, naravno.

Do njezinih nogu se nalazi i golub koji bi na prvi pogled mogao dio seta (golubovi su posvuda u New Yorku) no to je zapravo torbica! I to u obliku ptice što odražava i Carrieno emocionalno stanje budući da se i dalje oporavlja od iznenadne smrti svog voljenog supruga, Face.

  • +5
Sarah Jessica Parker s blizankama Izvor: Profimedia / Autor: Gregory Pace / Shutterstock Editorial / Profimedia

Upućeniji u seriju sjetit će se kako upravo ptice imaju vrlo značajnu ulogu u njezinom odnosu s Facom.

Za svoje prvo vjenčanje, ono koje se nije održalo, Carrie je nosila pokrivalo za glavu s perjem, a nosila je još jedan ukras za glavu s pticama u prvoj sezoni 'I tek tako'.

Prije toga, u seriji 'SATC', kada ona i njezin tadašnji dečko razmišljaju o tome da kažu 'Volim te', Mr. Big izražava svoje osjećaje prema Carrie dajući joj dobro poznatu ekcentričnu duck torbu Judith Lieber.

Dakle, torba u obliku golubice za šoping sa Charlotte? Posve je jasno kako scenaristi žele istaknuti kako se Carrie još oporavlja od smrti svog supruga.

Što se tiče točnog datuma prikazivanja druge sezone serije, on još nije poznat, no očekuje se kako bi se epizode počele emitirati u prosincu ili siječnju iduće godine.