AKTIVNA I DALJE

Kakva transformacija: Punašna zvijezda osamdesetih danas izgleda bolje no ikad

24.05.2018 u 06:33

Bionic
Reading

Alison Moyet jedan je od zaštitnih vokala britanske glazbene scene, a karijeru je započela kao dio kratkotrajnog, no uspješnog i utjecajnog electro-pop dvojca Yazoo. Punašna pjevačica sredinom osamdesetih osvojila je svijet moćnim glasom i skladbama koje se još rado emitiraju i slušaju. I danas se bavi glazbom - snima, nastupa, ide na turneje i izgleda bolje nego u mladosti

Postala je poznata početkom 80-ih kao polovica projekta Yazoo (druga polovina je Vince Clark iz Depeche Modea), a nakon njihovog razlaza 1983. godine uglavnom radi sama. Alison Moyet (punim imenom Geneviève Alison Jane Moyet) prije toga, 1978., imala je punk bend The Vandals.

'Weak in the Presence of Beauty', 'Love Resurrection', 'Is This Love', 'All Cried Outm', 'Love Letters' - samo su neki od njezinih hitova u solo karijeri.

Izvor: Društvene mreže

'Vodim život sredovječne žene. Živim u Brightonu s mužem Davidom Ballardom i troje djece. Imamo krov nad glavom i ne mislim da nam je potrebno više od toga', poručila je danas 57-godišnja Alison Moyet. Nema više ni sjene onoj punašnoj kratkokosoj pjevačici - danas ima puno ženstveniji imidž, a još uvijek ima moćan vokal.

  • +4
Alison Moyet Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia