NEPREPOZNATLJIVA PJEVAČICA

Samantha Fox nekad je bila seks simbol, a evo kako izgleda danas

08.12.2017 u 11:01

Bionic
Reading

Samantha Fox popularnost je stekla zahvaljujući britanskim novinama The Sun koje su objavljivale njezine fotografije početkom osamdesetih. U srpnju 1986. izašao joj je debitantski album ‘Touch Me’, a muškarci diljem svijeta uzdisali su za njom. Međutim Sammy više nije djevojka i potpuno se promijenila

Njezino bujno poprsje postalo je san muškaraca, a broj obožavatelja rastao je iz dana u dan. Pojavila se u nekoliko filmova i TV serija, a jedno je vrijeme radila i kao voditeljica. Publika ju je voljela, iako su kritičari dočekivali na nož svaki novi singl, ne štedeći kritike na račun njezinih vokalnih sposobnosti. Njezin debitantski album uvršten je na listu 100 najgorih ploča svih vremena. 

Bila u vezama i s muškarcima i sa ženama, a 2003. objavila je da je zaljubljena u svoju menadžericu Myru Stratton. Odonda su bile u vezi, no Myra je preminula 2015. godine nakon duge borbe s karcinomom.

Još uvijek se objavljuju kompilacije i reizdanja njezinih hitova, a evo kako danas izgleda nekadašnja seks bomba:

Samantha Fox Izvor: Profimedia / Autor: Auto

Samantha Fox u travnju ove godine proslavila je 51. godinu, a za život i dalje zarađuje na pozornici. Pjeva i obrade žešćih hitova svojih kolega te njeguje više rokerski imidž, još uvijek igrajući na kartu seksepila, ali sada je to daleko od nekadašnjeg zanosnog i prpošnog izgleda. 

  • +6
Samantha Fox Izvor: Pixsell / Autor: Brian Roberts/News Syndication/PIXSELL