dobitnica godišnje nagrade

Sandra Bagarić otkrila gdje se osjeća zaštićeno i puna ljubavi

27.05.2017 u 10:16

Bionic
Reading

U prošloj godini Sandra Bagarić se pokazala kao vrsni operetni interpret u naslovnoj ulozi u opereti 'Kneginja čardaša' te u glavnoj ulozi Cice u predstavi 'Gospođica iz Maxima', što joj je i prva uloga u nekom dramskom komadu, a u petak navečer joj je dodijeljena Godišnja nagrada kazališta Komedija za najbolje umjetničko ostvarenje. Što joj uopće znače priznanja i nagrade te kako je proslavila ovu zadnju, ispričala je za tportal

'Sretna sam i zadovoljna. Riječ je o nagradi koja je zapravo nagrada čitavog mog autorskog tima, ali i publike koja me vjerno prati 22 godine otkako sam dio ansambla kazališta Komedija. Prošle godine sam zaista radila različite forme, od operetnog faha, mjuzikla, svoje prve dramske uloge i u svima sam istinski uživala. U svom matičnom kazalištu svi radimo sve. Ondje se osjećam zaštićeno, okružena s puno ljubavi i podrške', ispričala nam je Sandra.

Nakon mjuzikla 'Byron', nastalog u kombinaciji pera i nota Mire Gavrana i Sandrina supruga Darka Domitrovića, u petak navečer je upriličen i party.

'Dobila sam hrpu cvijeća pa mi je sada stan prepun krasnih mirisa, šampanjac, tortu. Baš je bilo lijepo i svečano, ali nisam od tuluma i slavlja. Do ponoći moram biti doma da se ne pretvorim u bundevu', smije se uvijek dobro raspoložena Sandra Bagarić.

  • +5
Godišnja nagrada kazališta Komedija dodijeljena Sandri Bagarić Izvor: Cropix / Autor: Marko Todorov / CROPIX

I ove godine nastavio se buran tempo i pretrpan raspored. Osim redovitih obaveza u kazalištu i radijske emisije 'Gospodična Muza' koju radi na Radio Sljemenu, mogli smo je gledati u žiriju showa 'Tvoje lice zvuči poznato'.

'Jedva čekam ljeto da se mogu odmoriti i napuniti baterije te da na jesen ponovo mogu zajahati na valovima posla i obaveza koje me očekuju', kaže Sandra.