u zagrljaju fashion gurua

Sandra Perković ponovno oduševila modnim odabirom

26.04.2017 u 15:18

Bionic
Reading

Naša proslavljena sportašica Sandra Perković bila je među mnogobrojnim uzvanicima na proslavi 10 godina rada poznatog brenda prirodne organske kozmetike u Hrvatskoj

Niti ovoga puta Sandra Perković nije pogriješila odabirom kratke i uske bijele čipkaste haljine s potpisom svoje omiljene dizajnerice Aleksandre Dojčinović.

'Aleksandru jako cijenim i volim kao osobu i kao prijateljicu. Njezini komadi su prekrasni i obožavam ih nositi, osjećam se ugodno u njima. Volim i to što je hrvatska dizajnerica jer obje na svoj način predstavljamo Hrvatsku, pa su se nekako spojili i naši putovi. Mislim da smo dobitna kombinacija i da se po komentarima koje dobivamo to i vidi', rekla je svojedobno Sandra u razgovoru za tportal.

Predstavljanje prirodne organske kozmetike Izvor: Promo fotografije / Autor: Marina Filipovic

 

Zlatna olimpijka ne krije to da voli pratiti modne trendove, a poput većine žena, slaba je na cipele. 'Kao i svaka žena, volim obuti cipele na visoku petu. Cipele, torbice i kaputi su nešto za što ću uvijek izdvojiti novac, a volim da su kvalitetni i, kako bi se reklo, po zadnjoj modi. Kaput je nešto što traje vječno, tako da su to neke stvari za koje ne žalim potrošiti novac', kaže Sandra.

Među prvima su priliku da uživaju u posebnim spa masažama u zagrebačkom salonu Evelin, u kojem je predstavljena suradnja s premium brendom prirodne organske kozmetike za kosu, kožu i tijelo John Masters Organics, dobile i poznate Hrvatice - Sandra Bagarić, Korana Gvozdić, Sandra Perković te Milana Vlaović.