PRAVO OSVJEŽENJE

Kakva mama, takva kći: Žanamari i njezina djevojčica Gabi oduševile su usklađenom kombinacijom

12.11.2020 u 19:00

Bionic
Reading

Jasno je da su mame i kćeri neraskidivo povezane, a ne čudi ni to kada u modnom smislu razviju sličan ukus za kombiniranje odjeće u zanimljivu odjevnu kombinaciju. Jedne od takvih su glazbenica i njezina preslatka 5-godišnja curica Gabriela koja se voli odijevati poput mame

'Gabicu zovem mali izumitelj jer uvijek izmisli nešto genijalno što nikom ne bi palo na pamet', kaže za svoju mezimicu Žanamari. Danas su se modno uskladile od glave do pete u crveno-crnoj kombinaciji i svojim stajlingom prošetale po sunčanoj rivi Tučepa i oduševile prolaznike.

'Kad je riječ o garderobi, za najnoviji foto session je sama odabrala styling i torbice je sama birala. Pitala sam želi li reklamirati torbice iz nove kolekcije Lovely bag i rekla je da hoće ako ih sve dobije kao mama. Tako da je strpljivo i veselo pozirala tatinoj kameri', smije se glazbenica.

Djevojčicu trenutno najviše zanima glazba i strani jezici. 'Obožava doći u studio i pjevati preko tatine glazbe. Čak mu je i snimila par samplova i tag za beatove. Od jezika engleski priča kao materinji, ali zna neke rečenice i na njemačkom. Jako joj je bitno da sama sve napravi čak i ručak svoj želi sama kuhati i kaže da joj je želja da bude Chef! Muzikalni šef', govori nam ponosna mama.

Otkrila nam je i kako najradije provode. 'Stalno sam s njom i igramo se svega i svaki dan su neke nove igre. Učimo slova i brojeve, plesemo, pjevamo, kuhamo, šetamo', kaže Žanamari.

View this post on Instagram

All that matters. Zagreb, 2017.

A post shared by Žanamari Perčić (@zanamari) on