IZGLEDA MLAĐE

Žanamari slavi rođendan: Toliko blista od ljubavi da joj nitko ne bi dao 39. godina

08.09.2020 u 17:06

Bionic
Reading

Jedna od najpoznatijih domaćih pjevačica od ranog jutra prima čestitke sa svih strana za svoj veliki dan, a povodom toga objavila je i na svom Instagram profilu fotografiju na kojoj pozira s buketom ruža rukama. Koje su njezine želje i kako se nosi s godinama, ispričala je za tportal

Kako je napisala na Instagramu, Žanamari je oklijevala planirati bilo što povodom svog rođendana zbog pandemije no budući joj je rođendan pao na utorak, a rođena je upravo u utorak, skupila je hrabrost otići na romantičnu večeru sa svojim suprugom, Marijem Perčićem. Prije odlaska u restoran prošetali su pored hotela u kojem su se vjenčali i prisjetili lijepih trenutaka svoje ljubavne priče koja sretno traje već sedam godina. Pratitelji su je osim dobrih želja zasuli komentarima kako izgleda puno mlađe.

Skromna pjevačica za rođendan si je poželjela samo zdravlje za svoju obitelj i sebe te da što dulje može biti najbolja majka svojoj princezi Gabrijeli. Kad je riječ o darovima i tu nema prevelikih želja. 'Volim one koji imaju neko značenje ili kad osobe znaju za neku sitnicu koju si želim pa me iznenade s tim koliko me poznaju, otkrila nam je. Na pitanje koju rođendansku proslavu će uvijek pamtiti, zaljubljena Žanamari kaže: 'Svaki koji sam provela sa svojim Makijem. On me zna nasmijati, oraspoložiti, iznenaditi, sve!'

Kad je riječ o godinama i starenju, zgodna Dalmatinka se oko toga pretjerano ne zamara. 'Ne bojim se starosti, štoviše navijam da doživim duboku starost, da svi imamo po bar sto godina, čitava moja obitelj. Kažu neki da sam 'vampir' po tom pitanju pa se možda i obistini bar sto 100!', kaže kroz smijeh.

Najbolje u godinama u kojima je sada je to što ima sve što želi. 'Divno dijete, muža kojeg volim, živim na moru blizu svojih roditelja kojima želim biti blizu da im mogu pomoći kroz starost... A što se i nekih drugih psiholoških stvari tiče mi je sada top razdoblje. Puno sam samouvjerenija i zadovoljnija sam sobom nego kad sam imala 20. Jedino bih promijenila svoju emotivnost. Preosjetljiva sam i stalno strahujem oko Gabi i Makija i to svake godine sve više. To me nekad iscrpi ali ne mogu si pomoći', priznala je Žanamari.