HOLIVUDSKE MILJENICE

Kako su Sandra Bullock i Jennifer Aniston odjednom postale najbolje prijateljice

12.04.2024 u 05:56

Bionic
Reading

Sandra Bullock i Jennifer Aniston jedne su od najpoznatijih holivudskih faca te su već desetljećima i više nego uspješne u filmskoj i TV industriji. Iako su se upoznale još u 90-ima, tek su naknadno izgradile čvrsto prijateljstvo i danas su nerazdvojne

Prijateljstvo Sandre Bullock i Jennifer Aniston nema tako dugu povijest. Iako su se upoznale još 90-ih, nerazdvojne su postale tek nedavno, polako gradeći svoj odnos.

Ono na čemu su najviše zahvalne je to što su bile jedna uz drugu kada su prolazile kroz najteže trenutke - Sandra uz Jennifer kada se razvodila od Brada Pitta, a potom i Justina Therouxa, a Jennifer uz Sandru nakon što joj je preminuo životni partner Bryan Randall, izgubivši trogodišnju bitku s ALS-om.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Iako ih tijekom godina nismo imale često viđati u druženjima i izlascima, u posljednje vrijeme to se uistinu intenziviralo, pa su njih dvije snimljene nakon izlaska iz privatne poliklinike, u kojoj su vjerojatno bile na nekom od zahvata, a potom su s ekipom bile u kazalištu te su pogledale predstavu Sarah Paulson - 'Appropriate'.

VEČER ZA BROADWAY

Nakon pomlađivanja u noćni provod: Jennifer Aniston i Sandra Bullock snimljene u izlasku

Pogledaj galeriju

'Sandra i Jen sjedile su jedna pored druge u kazalištu krateći vrijeme tijekom pauze razgovorom, ali i smijući se. Nisu se odvajale jedna od druge i izgledalo je da se sjajno provode', rekao je dobro upućeni izvor koji je imao prilike sjediti blizu njih tijekom kazališne predstave.

'Između njih dvije postoji jako puno ljubavi i poštovanja, imaju jako slične osobnosti i obje su neustrašive', ističe. Ako se vratimo daleko u prošlost, dobro je poznato to da je glumice upoznao bivši dečko i jedne i druge, Tate Donovan, na partyju uoči dodjele Zlatnih globusa.

Zanimljivo je da su, unatoč nevjerojatnom uspjehu koji su obje postigle u Hollywoodu, lako mogle postati suparnice, no umjesto toga odlučile su jedna drugoj biti najveća podrška. 'Tijekom godina našle su se u nizu škakljivih situacija kada su pokušavale dobiti iste poslove, no još je početkom 2000-ih postalo jasno da obje mogu imati koristi od toga da postanu saveznice', ispričao je izvor, ustvrdivši da je svemu tome išlo u prilog i to što ih zastupa isti tim u Creative Arts Agency.

NAKON SMRTI PARTNERA

Sandra Bullock i dalje nosi crninu, ali osmijeh na lice joj se vratio

Pogledaj galeriju

Podrška, koju pružaju jedna drugoj, nastavila se i danas. 'Jen nikada nije bila ljubomorna na Sandru i uvijek je smatrala da ona zaslužuje svoj uspjeh.'

A osim što su se pokazale i više nego uspješne u filmskim vodama, pokazalo se da obje imaju nos za biznis. Unatoč tome što se 2022. Bullock povukla iz glumačkog svijeta kako bi se posvetila djeci, sinu Louisu i kćeri Laili, zbog čega se preselila na imanje u Teksasu, svaki slobodan trenutak trudi se biti u Los Angelesu da bi se družila s prijateljicom u njezinoj luksuznoj vili na Bel Airu. 'Sandra je donijela odluku da svoju djecu neće odgajati u L.A.-ju. Ona stvarno uživa biti samo normalna mama, biti uz njih i podržavati ih.'