supermama

Kako joj to uspijeva? Uz sinčića starog niti pola godine, Rihanna reda jedan poslovni uspjeh za drugim

15.11.2022 u 15:20

Bionic
Reading

Rihanna je na proljeće postala majka prvi put, ali ne prestaje nizati poslovne uspjehe. Nedavno je izdala novu pjesmu, prvu nakon dugo vremena, nastupat će na SuperBowlu i uspješno vodi vlastiti brend

Iako planetarno poznata, Rihanna je uspjela sačuvati privatnost svog prvog sinčića o kojemu danas još uvijek znamo vrlo malo, gotovo ništa. Iako majke najčešće uspore poslovni tempo pri dolasku djeteta, pjevačica je učinila potpuno suprotno – život joj je krcat poslovnim izazovima.

Iako iza sebe ima zavidnu karijeru, može se reći da su Rihannina poslovna postignuća veća no ikad.

Premijera televizijske emisije ' Savage x Fenty Vol. 4' o godišnjoj modnoj reviji njezinog brenda okupila je velika imena poput Care Delavigne, Joan Smalls, Irine Shayk, a ponosna Rihanna je komentirala: ' Izgleda tako dobro. Prekrasno je. To je jedna od onih stvari za koje kažete da ih želite učiniti, ali logistika je nemoguća, ali uspjeli smo to učiniti.'

Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube

'Uvijek je izazovno nadmašiti prethodnu godinu. Sljedeća godina će zapravo biti glavni izazov jer je ove godine bio tako odličan nastup i ne znam kako ćemo to pobijediti, ali morat ćemo pokušati' nadodala je pjevačica.

Osim toga, prihvatila je i veliku pjevačku čast: 'Vratila sam se u studio, a vratit ću se i na pozornicu za Super Bowl', rekla je pjevačica i otkrila da je nakon godina odbijanja konačno prihvatila tako veliki projekt.

  • +9
Rihanna Izvor: Profimedia / Autor: TPG/HEDO / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ipak, poslovne uspjehe ljepše je nizati kada zna da ju kod kuće očekuje 5-mjesečni sin kojeg je dobila s A$AP Rockyjem.

Majčinstvo joj je dalo snagu koju dosad nije osjetila te se osjeća da sada može postići baš sve što želi, a zbog sina razmišlja i o dizajniranju dječje kolekcije odjeće.

Otkrila je da je njezin sin sretna beba te ju posebno veseli njegov osmijeh. Kada se on nasmiješi, sve ostalo nestaje, čak i umor.