NEMA SKRIVANJA

Kaja Vidmar sada jasno daje do znanja da je Šime Vrsaljko njezina velika ljubav

10.08.2022 u 11:59

Bionic
Reading

Nekadašnja manekenka, danas dizajnerica Kaja Vidmar nova je odabranica našeg reprezentativca Šime Vrsaljka. Iako su dugo mjeseci krili svoju vezu od javnosti, sada kada se par napokon odlučio otkriti, više ne namjeravaju skrivati koliko se vole

Sve više zajedničkih objava, fotografija i intimnih prizora Šime Vrsaljka i Kaje Vidmar imamo prilike gledati na društvenim mrežama. Lijepa Slovenka sada je objavila našeg nogometaša kako pozira u zagrljaju s njihovim kućnim ljubimcem. 'Moje ljubavi', poručila je pored fotografija atraktivna plavuša, koja je prije nekoliko mjeseci rodila dijete Vrsaljku.

Podsjetimo, nakon razvoda od Matee Vrsaljko s kojom dijeli četverogodišnjeg sina, Šime je sreću pronašao u Madridu.

O vezi Šime i Kaje počelo se pisati krajem veljače. Kaja je tad bila u visokom stupnju trudnoće, a počelo se šuškati da je otac njenog djeteta upravo Vrsaljko. Priče su dodatno potaknuli detalji na fotografijama koje bi odvojeno objavljivali na društvenim mrežama.

Svoju su vezu potvrdili tek u lipnju, a onda je Kaja u kolovozu u intervjuu za Story sve otkrila.

'Nisam vjerovala da postoji ljubav na prvi pogled dok nisam upoznala Šimu. Ja kažem da je to bila sudbina. Iste smo energije, sličnih karaktera, sve nas to jako veže', kazala je tada i osvrnula se na to kako je javnost stvorila krivu sliku o njihovu odnosu na temelju neprovjerenih tekstova i izmišljenih izjava ovo dvoje ljudi.