presretna je

Pokazuje svoje najmilije: Nakon što je otkrila detalje veze s Vrsaljkom, Kaja Vidmar nastavlja s obiteljskim fotografijama

08.08.2022 u 12:06

Bionic
Reading

O vezi slovenske manekenke i hrvatskog nogometnog reprezentativca Šime Vrsaljka ne prestaje se pričati. Jasno je da je par sretan, pogotovo nakon što je Kaja Vidmar ispričala sve o njihovoj vezi

Odabranica Šime Vrsaljka često objavljuje fotografije sa sestrom s kojom je vrlo bliska. Među ostalim Kaja Vidmar nedavno se moglo vidjeti da ju je povela i na odmor na Jadran gdje su uživale u vožnjama brodom.

Sada je plavokosa Slovenka ponovo objavila jednu od fotografija sa Larom s broda. 'Moja lepa ĐiĐi. Sestrinska vječna ljubav', komentirala je Kajina sestra. Inače, u razgovoru za slovenski 24ur Vrsaljkova draga je ranije otkrila da njezina sestra 'neće biti teta na daljinu'. 'Čim prođe situacija s koronavirusom diljem svijeta, neće biti tete na daljinu, a ni moja mama neće biti 'baka na daljinu', vrlo često će biti sa mnom', otkrila je.

Kaja već neko vrijeme živi u Madridu, kao i Vrsaljko. Tamo je završila tečaj kožarstva i šivanja, a nedavno je pokrenula i svoj brend odjeće.

  • +2
Šime Vrsaljko Izvor: Cropix / Autor: Ante Cizmic / CROPIX