čarobna riječ 'oprosti'

Kad slava udari u glavu: James Corden ispričao se vlasniku restorana koji mu je zbog nedoličnog ponašanja zabranio ulazak

18.10.2022 u 15:04

Bionic
Reading

Vlasnik jednog poznatog restorana u New Yorku nije više želio tolerirati neugodne situacije s popularnim voditeljem Jamesom Cordenom koji je dvaput uzrokovao neugodnosti u njegovom objektu. Stao je na kraj ružnom ponašanju popularnog voditelja zabranivši mu ulazak u restoran, ali odluku je povukao nakon što ga je voditelj nazvao i iskreno se ispričao

Vlasnik francuskog restorana 'Balthazar' smještenog u njujorškom kvartu SoHo nedavno je Jamesu Cordenu zabranio ulazak u restoran. Razlog zabrani je Cordenovo nepoštivanje zaposlenika restorana te izazivanje nemira u objektu.

'James Corden je iznimno nadaren komičar, ali maleni kretenski čovjek. I najnasilniji gost Balthazarovih poslužitelja od otvaranja restorana prije 25 godina', rekao je vlasnik restorana o poznatom voditelju.

Cordenovo ponašanje natjeralo je ugostitelja da mu zabrani pristup restoranu, no odluku je povukao nakon što se Corden ispričao zbog svog ponašanja.

'James Corden me upravo nazvao i žestoko se ispričao… Svatko tko je dovoljno jak da se ispriča mrtvoj skitnici poput mene (i mom osoblju) ne zaslužuje da mu se zabrani ulazak bilo gdje. Posebno u Balthazar,' napisao je vlasnik restorana te pozvao Cordena da ponovno posjeti restoran.

Odluku o zabrani pristupa vlasnik je donio nakon dvije neugodne situacije koje je doživio s popularnim gostom.

Prva neugodnost uslijedila je nakon što je voditelj pronašao dlaku u posluženom jelu te zahtijevao od voditelja restorana da odmah donese još jednu turu pića te snese trošak svih dosadašnjih pića, jer će u protivnom će napisati negativnu recenziju o restoranu.

Sljedeća situacija ticala se jela njegove supruge, Julije Carey. Nezadovoljan dobivenim jelom, Corden je vikao i vrijeđao konobaricu kako ne zna raditi svoj posao. Konobarica se ispričala zbog neugodnosti te počastila stol šampanjcem.

  • +6
James Corden sa suprugom Izvor: Profimedia / Autor: John Salangsang/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia