URNEBESNA SNIMKA

[VIDEO] Britanski voditelj bio je uvjeren da mu nakon posljednjeg susreta Tom Cruise ne može više zagorčati život. Prevario se

26.05.2022 u 13:59

Bionic
Reading

Nakon što je već iskusio strah kada je odlučio u svojem showu ugostiti Toma Cruise, britanski voditelj James Corden bio je uvjeren kako je to najgore što mu holivudski glumac može priuštiti

James Corden poznati je britanski voditelj koji je odavno stvorio svoju karijeru i u Americi gdje vodi The Late Late Show, a njegovi urnebesni 'Carpool Karaoke', u kojima mu gostuju najveći glazbenici današnjice i s njim pjevaju, oduševljavaju milijune diljem svijeta. 43-godišnjem voditelju uspjelo je i ono što tek rijetkima uspijeva - u svoju je emisiju doveo već drugi put Toma Cruise i pokazao njegovu duhovitu stranu.

Nakon što je prije nekoliko godina, povodom premijere 'Nemoguće misije - Raspad sistema', pristao sa Cruiseom iskočiti s padobranom iz aviona, što mu je bilo stravično iskustvo, Corden je bio uvjeren da 'gore od toga' ne postoji. No, prevario se. Ovoga je puta holivudsku zvijezdu ugostio povodom premijere 'Top Guna: Maverick', a Cruise mu je priuštio uistinu dan za pamćenje.

Tom Cruise i James Corden Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Urnebesni video objavljen na Youtubeu ubrzo je postao viralan, a svi sa smijehom proživljavaju sve što je Corden doživio tijekom dva dana provedena sa Tomom Cruiseom. Vrhunac svega bila je priprema za letove, prvo u malom, borbenom avionu iz 1944. godine, a potom i u drugom, trenažnom mlaznom avionu Aero L-39 Albatros, češke proizvodnje, iz sastava akro grupe Patriots.

Čim je uzletio, Corden je na prozor stavio papir s pozivom upomoć, a onda je proživio nekoliko strahova, kada im se u letu pridružio još jedan avion. No, to nije bilo ništa kao vožnja u drugom avionu, kada je Cruise izveo nekoliko lupinga te ga dobro izvrtio.

  • +5
Tom Cruise i James Corden Izvor: Profimedia / Autor: CBS / Ferrari / Profimedia

Bilo je tu uistinu svega - pjesme, psovki, ali i smijeha, no da ne prepričavamo previše, pogledajte video i dobro se nasmijte.