IZAZOV ŽIVOTA

Ovo je urnebesno: Slavni voditelj odlučio Tomu Cruiseu 'naplatiti' za sav pretrpljeni strah

30.04.2023 u 16:22

  • +5

Tom Cruise i James Corden

Izvor: Profimedia / Autor: CBS / Ferrari / Profimedia

Bionic
Reading

Nakon što mu je čak dva puta, tijekom gostovanja u njegovom showu The Late Late Show, slavni holivudski glumac zagorčao život, za svoju posljednju emisiju voditelj James Corden odlučio je 'naplatiti' Tomu Cruiseu sav pretrpljeni strah

Britanski voditelj James Corden punih je osam godina svoju karijeru gradio u Americi, gdje je čak imao svoj više nego uspješan show The Late Late Show, sada se od istog oprostio i to na najbolji mogući način.

U 'Carpool Karaoke', u kojima su gostovali najveći glazbenici današnjice i s njim pjevali, doveo je svoju najbolju prijateljicu Adele, dok je u posebnom dijelu emisije treći puta ugostio Toma Cruisea, odlučivši mu 'zadati' posljednji udarac i vratiti mu za sav pretrpljeni strah koji mu je priuštio u prijašnjim gostovanjima.

Tom Cruise i James Corden u 'Kralju lavova' Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Naime, nakon što je prije nekoliko godina, povodom premijere 'Nemoguće misije - Raspad sistema', pristao sa Cruiseom iskočiti s padobranom iz aviona, što mu je bilo stravično iskustvo, Corden je bio uvjeren da 'gore od toga' ne postoji. No, prevario se. Povodom premijere 'Top Gun: Mavericks' pristao je s njim sjesti u avion, prvo u mali, borbeni iz 1944. godine, a potom i u drugi, trenažni mlazni avion Aero L-39 Albatros, češke proizvodnje, iz sastava akro grupe Patriots.

Tom Cruise izveo je nekoliko lupinga te ga dobro izvrtio, a sada mu se Corden, 'za kraj', odlučio osvetiti pa ga je doveo na kazališne daske i pred njega stavio izazov života - holivudski glumac je, zajedno s voditeljem, postao dijelom postave hit mjuzikla 'Kralj lavova'.

SAM SVOJ VOZAČ

Tom Cruise zna kojim prijevoznim sredstvom najbrže stići na odredište

Pogledaj galeriju

Njih dvojica prvo su prošetali kazalištem u kostimu nosoroga, a onda je uslijedio iznenađenje, kada su njih dvojica odjenuli kostime - Corden merkata Timona, a Cruise divlje svinje Pumbe, pokazavši da nije rođen samo za akcijske superjunake.

Kako vam ne bi prepričavali video u trajanju od 18 minuta, toplo vam preporučujemo da isti pogledate i dobro se nasmijete.