ADRENALINSKA ZABAVA

Filmovi kao stvoreni za ljubitelje Jamesa Bonda

16.10.2022 u 18:42

Bionic
Reading

Pickbox NOW pripremio je četiri filmska naslova koja će zadovoljiti sve željne bondovskog adrenalina!

Filmovi u 'bondovskom' stilu dolaze s karizmatičnim protagonistom, izdašnom dozom potjere za pravdom i kriminalcima te nepresušnom akcijom. Upravo zato ne čudi njihova popularnost među publikom. Favorite izdvajamo ispod, a sve ih možete pronaći na Pickbox NOW streaming servisu.

Pravni postupak (Legal Action)

Kriminalistički film Pravni postupak je prava oda Bondu sa vestern štihom. Radnju prati ženu koja zamoli svojeg bivšeg supruga Caseya McKaya (Eric Close), između ostalog i poznatog odvjetnika u velegradu, da brani njezinog brata koji je optužen za ubojstvo. McKay se vraća u mali gradić gdje će morati razotkriti bogatog i korumpiranog Mr. Gatesa (Tommy Flanagan) kako bi spasio klijentov, ali i svoj život.

Na pogrešnom putu (Criminal Activities)

Četiri prijatelja odluče se na riskantan potez – koji bi ih mogao stajati života, ali nemaju drugu opciju kojom bi mafiji vratili dug. Prisiljeni su oteti nećaka suparničke mafijaške obitelji i držati ga u zatočeništvu na jedan dan. Hoće li samo to biti dovoljno za povrat duga? Hoće li se uopće izvući? U ovom kriminalističkom trileru glume John Travolta, Michael Pitt, Dan Stevens, Christopher Abbott, Edi Gathegi, Rob Brown i Jackie Earle Haley.

Uništenje (Destroyer)

Tražite žensku inačicu Jamesa Bonda? Erin Bell (Nicole Kidman) kao mlada policajka bila je na jednom tajnom zadatku u zloglasnoj bandi, dok se nije dogodila tragedija. Godinama kasnije prošlost pokuca na njena vrata u obliku iznenadnog pojave vođe bande. Neprepoznatljiva Nicole Kidman ‘rasturila’ je u ovoj ulozi za koju je bila nominirana za Zlatni globus.

Sigurni plan (Foolproof)

Jeste li znali za ovaj film Ryana Reynoldsa koji je danas najpoznatiji kao Deadpool? Kevin (Ryan Reynolds), Sam (Kristin Booth) i Rob (Joris Jarsky) u slobodno vrijeme smišljaju hipotetske pljačke koje nikad neće provesti, ali zabavlja ih razrada takvih pothvata i brojne vještine potrebne kako bi plan i funkcionirao. Imaju dva zlatna pravila: plan mora biti detaljan i baš nitko ne smije stradati. Međutim, spletom okolnosti netko će im ukrasti jednu od ideja za pljačku, a oni će po prvi put biti prisiljeni prvi put neke od svojih hipotetskih pothvata - obistiniti.