PREDAH OD POSLA

Kad Severina zauzme svoju poziciju na plaži onda to izgleda ovako

29.08.2017 u 18:46

Bionic
Reading

Najpopularniju glazbenicu na našoj estradi, Severinu, posljednjih smo mjeseci uglavnom mogli pratiti na koncertima koje je održavala diljem obale, kada je uglavnom promovirala svoj novi ljetni hit 'Kuda za vikend'. Sada je napokon došlo i njezino vrijeme za predah

Ovako to izgleda kad Severina započne svoj zasluženi godišnji odmor. Sunce, bikini i ugodna ležaljka sve su što joj treba.

Nakon niza uspješnih koncerata koje je ovo ljeto redala diljem klubova na našoj obali, zabavljajući publiku svojim najvećim hitovima, Seve je odlučila uzeti mali predah prije novih poslovnih pothvat.

⚓️ #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Na svom Instagram profilu pokazala je zašto je već godinama smatraju jednom od najatraktivnijih Hrvatica. Objavila je fotografiju na kojoj pozira u oskudnom, crnom bikiniju i u kratkom periodu oduševila skoro 20 tisuća obožavatelja koji su imali samo riječi hvale na račun njezina izgleda.

Neki od njih zaključili su kako je za dobar izgled zaslužan njezin suprug Igor Kojić s kojim je 44-godišnja pjevačica u sretnom braku već dvije godine.

Severina i Igor Kojić Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL