sasvim iskrena

Sandra Perković: 'Severina je baš onakva kakva bi svaka žena trebala biti'

22.08.2017 u 10:42

Bionic
Reading

Najbolja hrvatska sportašica u Londonu je na Svjetskom prvenstvu pomela konkurenciju, a osvajanje zlatne medalje posvetila je svojem bivšem treneru i baki Ruži, bez koje je ostala ove godine. Sandra Perković otvoreno je progovorila o mnogim detaljima iz privatnog života i prijateljstvu sa Severinom, ali jedno pitanje ju je uspjelo i naljutiti

'Najljepše se osjećam kad imam sve tri titule spojene u jedno - to je europska, svjetska i olimpijska pobjednica. Znala sam da će London biti dobar, znala sam da dolazimo spremni i iskoristila sam maksimalno sve što se pružilo na tom stadionu', ispričala je Sandra Perković za InMagazin Nove TV.

Ispričala je sve o svojoj istesanoj figuri, plodu dvogodišnjeg programa i promjene prehrane te napornih treninga. Sandra ima šest posebno planiranih obroka na dan, a veliku ulogu u tome odigrala je i nutricionistica Hrvatskog olimpijskog odbora Mimi Vurdelja.

'Nije mi ništa ona zabranila. Umjerenost i raznovrsnost - to su dvije riječi koje Mimi koristi kad je riječ o hrani, a tako je i kod mene. Treba stati kad je najslađe. Pravilna prehrana te popodnevni odmor i san dva su najjača dopinga u sportu koje sportaš može imati, tako da smo sve to iskoristili i naravno da mi gode komplimenti', rekla je naša 27-godišnja heroina.

  • +17
Sandra Perković Izvor: Pixsell / Autor: Igor Soban/PIXSELL

Otkrila je i kako je postala prijateljica sa Severinom.

'Severina je izuzetna osoba. Ljudi možda ne znaju tu njezinu stranu koju mi bliži, njezini prijatelji, znamo. To je žena koja je isto tako velik borac i mi uspješne žene se uvijek nekako povežemo jer sve prolazimo isti put i sve isto radimo. Upoznale smo se prije tri godine tako da je ona meni prišla. To govori kolika je ona veličina. Samo mi je prišla da mi čestita i da kaže da je ponosna, što dosta govori o njoj. Majka je, odlično radi svoj posao, uživa u tome, zaljubljena je, zadovoljna, sretna, baš onakva kakva bi svaka žena trebala biti', izjavila je.

Jedno ju je pitanje uspjelo i naljutiti. I to ono o nagađanjima da više nije u vezi sa svojim trenerom Edisom Elkasevićem.

'Neću to komentirati zato što je od toga napravljena tolika farsa. Ta su nagađanja krenula zbog banalnih stvari, kao što u Hrvatskoj sve takve stvari kreću iz banalnih razloga - zato što nisam postala slike s njim na društvene mreže. Jednostavno, Edis je čovjek koji se ne voli slikati', ističe Sandra.

🇭🇷🔜🇬🇧 #TeamSP #TeamNike #TeamCroatia #WCH2017 #London

A post shared by Sandra Perkovic (@discus70queen) on