KRALJICA VEČERI

Severina zasjenila konkurenciju u savršenom ljetnom outfitu

  • Autor: E. K.
  • Zadnja izmjena 11.08.2017 11:05
  • Objavljeno 10.08.2017 u 10:08
tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL

Dobro je poznato da gdje god da se pojavi Seve, ostali padaju u drugi plan. Zgodna Splićanka ponovno je pokorila Split u još jednom senzacionalnom izdanju

Atraktivna Splićanka nije propustila praizvedbu drame Predraga Lucića 'Aziz ili Svadba koja je spasila Zapad', uprizorenu na otvorenoj pozornici kompleksa Vile Dalmacija u sklopu programa 63. Splitskog ljeta.

Zgodna Seve ovu je zanimljivu predstavu pratila u društvu supruga Igora Kojića, a svi su primijetili kako popularna 44-godišnja pjevačica izgleda bolje no ikada.

U lepršavoj haljini ukrašenoj motivima vedrih boja asimetričnog kroja s potpisom Driesa Van Notena koju je uparila sa srebrnim sandalama Manola Blahnika i malim clutchem, Severina je bila među najzapaženijim uzvanicama.

Predstavu su pomno pratili i glumac Damir Markovina, Joško Ševo, Ana Gruica, Ante Tomić, Saša Antić i dr.

  • +1

Severina i Igor Kojić

Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL

Ovo je jedina dramska premijera ovogodišnjeg Splitskog ljeta, a riječ je o duhovitoj tragikomediji po motivima 'Pira malograđanina' Bertolta Brechta koju je redatelj Dino Mustafić postavio s dramskim ansamblom Hrvatskog narodnog kazališta Split.

'Ovo je predstava koja se ne tiče samo zapadnoeuropske civilizacije, nego se tiče i civilizacijskog modela kojeg trenutno živimo i u kojem mislimo da postoji kultura dijaloga i razumijevanje među kulturama, ali itekako ima neodgovornog, ksenofobnog i rasističkog u tim istupima te ova predstava ima duboko humanistički angažiran karakter', izjavio je Mustafić nakon praizvedbe.

Naslovnu ulogu Aziza, tamnoputog neznanca, nezvanog gosta čije prisustvo duboko uznemiri malograđansko svadbeno slavlje, tumači Nikša Arčanin. U ostalim ulogama nastupaju Stipe Radoja, Katarina Romac, Nikola Ivošević, Monika Vuco, Tajana Jovanović, Marjan Nejašmić Banić, Nives Ivanković, Nenad Srdelić, Davor Pavić, Vicko Bilandžić, Ivo Perkušić, Ivan Baranović, Mia Čotić i Zdeslav Čotić.

  • +35
  • +32

Sva lica Severine Kojić

Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL