ponos je neopisiv

Kad se pokaže da krv nije voda: Marko Tolja pokazao u čemu uživa njegov sinčić

05.05.2021 u 12:17

Bionic
Reading

Nagrađivani riječki pjevač i njegova supruga Ana zadnji dan veljače 2019. su postali roditelji dječaka Mara. Marko Tolja sada s obitelji provodi više vremena jer trenutno iščekuje povratak na pozornice pa tu i tamo objavi kakvu neodoljivu fotografiju sa svojim mezimcem

Od prvih dana maleni Maro uživa u dobroj glazbi. Poznati pjevač je, kad mu se sinčić rodio, raznježio javnost pokazavši kako ga uspavljuje pjevajući mu Edelweiss, poznatu pjesmu iz mjuzikla 'Moje pjesme, moji snovi', a pratitelji su mogli vidjeti i kako se dječak oduševljava Frankom Sinatrom. Marko Tolja se tada našalio da su njegovom sinu najomiljeniji stihovi: 'Couldn’t sleep, wouldn’t sleep' što u prijevodu znači 'ne mogu zaspati, ne želim zaspati'.

Maro je sada nešto veći i sudeći prema najnovijoj fotografiji, nastavlja svoju ljubav prema glazbi. Ponosni tata ga je fotografirao dok u ruci drži malu gitaru. Prizor je opisao riječima poznate pjesme 'Lasciate mi cantare' Tota Cutugnoa.

Podsjetimo, sa zagrebačkom ekonomisticom i bivšom manekenkom pjevač se vjenčao u tajnosti 2018., a sretnu vijest tada je otkrio dizajnerski dvojac eNVy Room čiju je romantičnu haljinu Ana odjenula. Vjenčanje je održano u crkvi Sv. Antuna u Kršanu pred stotinjak gostiju. Pjesmu 'Sve što nisam ja' koju je izveo na Zagrebačkom festivalu 2019. posvetio je trudnoj supruzi koja je u poodmakloj trudnoći snimala i spot.