NEZABORAVNI HALLOWEEN

Kad mašta nema granica: Možete li prepoznati slavne holivudske parove?

02.11.2018 u 11:28

Bionic
Reading

Kao i svake godine, Noć vještica ili popularnije Halloween mnoge je inspirirala na maštovito maskiranje. Brojni celebrityji dali su si truda, a očekivano najviše je oduševila kraljica transformacija – njemačka manekenka i tv ličnost, Heidi Klum

Nakon brojnih kostima kojima je posljednjih godina oduševljavala javnost, supermodel Heidi Klum ponovno je uspjela opravdati titulu kraljice Halloweena i to nenadmašnom transformacijom u lik iz crtića Shrek.

Maskirala se u Fionu, dok je njezin novi partner, glazbenik Tom Kaulitz utjelovio Shreka. Zajedno su izgledali kao da su izašli iz animiranog filma. Osim njih još je mnogo parova imalo zanimljive transformacije koje su nasmijale javnost.

Oduševili su glazbenik John Legend i njegova supruga Chrissy Teigen koji su se prerušili u britansku kraljicu Elizabetu II i princa Philipa.

Pjevačica Beyonce i reper Jay Z utjelovili su slavne olimpijce Florence Griffith Joyner i Tommyja Smitha, koji je davne 1968. suspendiran s Olimpijskih igra zbog promicanja pokreta 'Black Power'.

Britanska glumica Sophie Turner i njezin partner Joe Jonas maskirali su se u likove iz poznate Addams obitelji.

Obitelj Justina Timberlakea također si je dala truda i uskočila u kostime Lego likova.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

They got candy? LEGO!

Objavu dijeli Justin Timberlake (@justintimberlake)

Halloween nisu propustili ni domaći nogometaš Ivan Rakitić koji se sa suprugom Raquel maskirao u zombie par.

Nakon što su iskopirale modnu pistu i modele Viktorijinih anđelica, sestre Kardashian presvukle su se u druge osobe. Najpopularnija članica obitelji, Kim Kardashian tako je na nekoliko sati postala Pamela Anderson, a njezin prijatelj odglumio je Pamelina tadašnjeg partnera Tommyja Leea.

Kourtney Kardashian sjajno je utjelovila mladu pjevačicu Arianu Grande.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

God is a woman

Objavu dijeli Kourtney Kardashian (@kourtneykardash)

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Halloween fun! Xx 👻🎃

Objavu dijeli Nicole Kidman (@nicolekidman)