U MINIJATURNIM GAĆICAMA

Razgolitile se: Kardashianke poput Viktorijinih anđela

01.11.2018 u 11:35

Bionic
Reading

Kim Kardashain proteklih godina kostimirala se u Cher, Madonnu, Aaliyah, ali i u sebe. Za ovogodišnju Noć vještica ona i njezine sestre maskirale su se kao 'Viktorijine anđelice' pokazujući svoja senzacionalna tijela. Stavile su divovska krila i odjenule minijaturno donje rublje. I najmlađi članovi obitelji Kardashian su prerušeni u šaljive kostime pokupili simpatije

Kim Kardashian je nemoguće vidjeti u nečemu što ne pršti seksipilom, a ovaj put je na sebe stavila divovska krila, minijaturno donje rublje u kojem je izgledala sve samo ne nevino. Ona i njezine slavne sestre su se naravno, pohvalile svojim golišavim izdanjem na društvenim mrežama. Pažnju je ovaj put privukla i Kylie Jenner. U pripijenom bodiju pohvalila oblinama i prvo prerušila u leptira, a potom i u Viktorijinu anđelicu.

View this post on Instagram

Halloween 2018

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Kylie i Khloe su se na ovaj način pridružile svojim poznatim sestrama Kim, Kourtney i Kendall koje smo u prošlosti mogli vidjeti u donjem rublju i krilima brenda Victoria's Secret. Također su najavile svoju suradnju s popularnim modnim brendom.

View this post on Instagram

⭐️👼🏼

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

I njajmlađi članovi obitelji su bili kostimirani. Kylie je svoju djevojčicu Stormi koju je rodila u veljači, odjenula u leptira te u 'nevrijeme' našalivši se na račun njenog imena koji u prijevodu s engleskog znači oluja. Khloe Kardashian je svoju kćer True, koju je rodila u travnju, pripremila više preslatkih kostima.

View this post on Instagram

Stormi Weather ⚡️☁️

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

View this post on Instagram

I love it

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

  • +39
Klan Kardashian Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia