NOVE GENERACIJE KUĆANICA

Kad god je moguće, Ella Dvornik olakša si život: Peglanje? Što je to?

18.06.2020 u 12:57

Bionic
Reading

Za razliku od starijih generacija naših mama i baka koje su peglale svaki dio odjeće, uključujući posteljinu, ručnike i donje rublje, nove generacije kućanica ne opterećuju se previše takvim zadacima. Mlada mama Ella Dvornik jedna je od takvih

Nedavno nam je otkrila da je na poklon dobila vrlo korisno pomagalo u kuhinji koje joj omogućava lakše žongliranje između brojnih obveza koje ima u danu. Riječ je o stroju koji većinu obroka sam sprema, a Ella uz pomoć nekoliko tipki kontrolira njegovu pripremu.

Osim što si je olakšala kuhinjske zadatke, mlada mama i supruga sada je otkrila da ne troši svoje dragocjeno vrijeme ni na peglanje odjeće. Otišla je u grad sa suprugom koji je u srijedu proslavio svoj rođendan.

Supružnici Ella Dvornik i Charles Pearce uputili su se na terasu kultnog zagrebačkog hotela Esplanade, a poznata blogerica osvanula je u trendi mladenačkom outfitu.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Peglanje? Sta je to?

Objavu dijeli Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

Mnogima je za oko, pa i samoj Elli zapelo koliko je sva odjeća zgužvana pa se sama našalila na svoj račun: 'Peglanje? Što je to?'

Mlada mama nosila je upečatljive žute hlače na crtu, dugu maslinasti baloner, bijelu košulju, otkačene sandale na visoku petu i šik prozirnu torbicu.

Osim toga Ella trenutno nosi ekstenzije pa je raspustila svoju dugu kosu i pokazala da naprosto uživa u izlasku sa suprugom bez djece nakon dugo vremena.

U komentarima ispod fotografije brzo su se javile i mnoge druge mlade kućanice koje su kazale da također ne peglaju svoju odjeću.