MAMA BEZ CENZURE

Ella Dvornik bez uljepšavanja pokazala kako izgleda nakon poroda: 'Bez obzira na to što sam stala u 36, tu još ima svega što se prelijeva'

04.06.2020 u 11:42

Bionic
Reading

Ono zbog čega je privukla gotovo 480 tisuća ljudi na svojim društvenim mrežama njezina je brutalna iskrenost. Ella Dvornik bez cenzure je i kada je majčinstvo u pitanju. Otvoreno govori o svim problemima s kojima se susreće, a sada je bez uljepšavanja pokazala kako izgleda žensko tijelo nakon poroda

Tri mjeseca nakon što je na svijet donijela svoje drugo dijete, kćerkicu Lumi Wren, javnosti poznata mama Ella Dvornik razodjenula se pred kamerama.

Za svoje Instagram pratitelje, snimila je video bez uljepšavanja i cenzure na kojem pokazuje kako njezino tijelo izgleda nakon poroda.

'Trenutna situacija. Samo da vam pokažem kako sada izgleda. Kao što možete vidjeti, bez obzira na to što sam stala u 36, tu još ima svega i svačega što se prelijeva. Tako da krećem na posao', rekla je Ella Dvornik.

Na videu pozira u stezniku koji žene najčešće nose nakon poroda, te uskoj crnoj majici.

Ella Dvornik Izvor: Screenshot / Autor: Screenshot Instagram

Mlada mama pohvalila se kako uskoro pokreće svoj izazov u kojem želi istopiti kilograme nakupljene u trudnoći te istesati svoju figuru vježbanjem i kontroliranom prehranom. Pritom je pokazala kako joj je to pošlo za rukom nakon prvog poroda. Tada je u svega 40 dana postigla zavidne rezultate.

Uz pomoć osobne trenerice i vježbanja tri puta na tjedan te prehranu koju su joj osmislili nutricionisti. Kako će proces teći ovoga puta, Ella je obećala dokumentirati na svojim kanalima na društvenim mrežama.