ŽIVAHNO DIJETE

Ella Dvornik iskopala fotografiju iz ranih dana pa poručila: 'Tko me može pronaći na slici iz vrtića?’

02.06.2020 u 12:33

Bionic
Reading

Jedna od naših najutjecajnijih blogerica Ella Dvornik pronašla je svoju staru fotografiju iz vrtićkih dana. Pogledajte kako je izgledala prije 15-ak godina

Dani mame Elle Dvornik uglavnom se svode na trčkaranje oko živahne kćerkice Balie, te brigu oko četveromjesečne Lumi. No, blogerica Ella Dvornik u svom je uhodanom ritmu oko kućanskih obveza i majčinskih zadataka, pronašla malo vremena za kopanje po starim foto albumima.

Iskopala je fotografiju staru 15-ak godina kada je još pohađala dječji vrtić. Grupno fotografiranje iznimno je razveselilo tada cijelu grupu, a Ella se stopila s razigranim vršnjacima. Putem svog službenog Instagram profila mlada mama Ella sada je upitala svoje pratitelje mogu li je pronaći na fotografiji.

Nije dugo trebalo da obožavatelji iz prve pogode da se nalazi u drugom redu s lijeva u crvenoj široj majici. Gotovo 12 tisuća ljudi oduševila je ova stara objava iz najranijeg djetinjstva mlade nasljednice kralja funka Dine Dvornika.

Da je kao mala bila izuzetno živahna, Ella je već nekoliko puta dala do znanja javnosti. Otkrila je da je mami Danijeli i tati Dini zaista zadavala muke još od ranih dana. Kao trogodišnjakinja je Josipi Lisac prilikom snimanja dueta s Dvornikom kazala da izgleda kao vještica, potom je potajno u kupaonici odlučila uzeti škare i ošišati se sama, a i kasnije je tijekom odrastanja i puberteta bila buntovna.