ZABORAVLJA BIVŠU

Justin Theroux u društvu nove ljepotice nakon razvoda od Jennifer Aniston

29.03.2018 u 19:07

Bionic
Reading

Prošlo je mjesec dana od razvoda glumačkog para Jennifer Aniston i Justina Therouxa, no čini se kako zgodni glumac ne gubi vrijeme. Nakon što su ga povezivali s 25-godišnjom umjetnicom Petrom Collins, Theroux je sada kući doveo kolegicu Aubrey Plazu

Iako od razvoda s Jennifer Aniston nije progovorio u medijima, glumac Justin Theroux itekako je okružen pripadnicima sedme sile koji ga prate u stopu. Upravo zato nikome nije promaknulo kada je ovih dana uživao u ugodnoj šetnji s glumačkom kolegicom Aubrey Plazom, a potom je odveo i u stan.

Na fotografijama se jasno vidi kako su Aubrey i Justin bliski, a postoji li tu nešto više od prijateljstva još se nije saznalo. Nedavno su ga povezivali i s mladom umjetnicom Petrom Collins, a njegovi bliski prijatelji tvrde kako je sve to samo zabava i pokušaj povratka u normalan život nakon razvoda.

‘On uživa u životu u New Yorku, odnosno radi sve što je i nekoć radio. Druži se s ljudima, odlazi u restorane, barove, često je domaćin ili pak odlazi kod drugih na kućna druženja. Pokušava što manje biti kod kuće i ne razmišljati o razvodu’, objasnio je za strane medije izvor blizak američkom glumcu.

  • +3
Justin theroux Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Inače, 33-godišnja Aubrey Plaza zvijezda je NBC-jeva sitcoma ‘Parks and Recreation’, a Justina je upoznala još prije šest godina kada je on gostovao u jednoj epizodi. Za opuštenu šetnju po New Yorku brineta je odabrala casual sportsko izdanje, dok je Theroux bio vjeran crnoj boji u kojoj ga se najčešće može i vidjeti.

Podsjetimo, Jennifer Aniston i Justin Theroux razveli su se sredinom veljače nakon dvije i pol godine braka te sedam godina zajedništva.

'Kako bismo spriječili daljnja nagađanja, odlučili smo istupiti zajedničkom izjavom i izreći da smo se rastali. Ova odluka donesena je zajednički krajem prošle godine. Dvoje smo najboljih prijatelja koji su se odlučili razići kao par, ali se veselimo našem daljnjem prijateljstvu.

  • +32
Jennifer Aniston i Justin Theroux Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U normalnim uvjetima sve ovo napravili bismo daleko od očiju javnosti, no ne želimo dati prostora tračevima da se koriste i špekuliraju na temu nas, stoga smo sami željeli izreći istinu. Sve što bude objavljeno o nama znajte da nije došlo od nas, već je samo jedna izmišljena priča. Iznad svega, odlučni smo da i dalje održimo duboko poštovanje i ljubav jedno za drugoga', stajalo je tada u zajedničkoj objavi koju su medijima poslali putem svog glasnogovornika.